Nyt

Den særlige efterforsker John Durham leverede endelig Russiagate-rapporten. Var der nogen sandhed i påstandene om, at Trump var i ledtog med Moskva? Absolut ikke. Der var ikke et stykke bevis for sådan noget, sagde Durham mandag i den 300 sider lange rapport.

“Hverken U.S.A. retshåndhævelse eller efterretningssamfundet ser ud til at have besiddet noget egentligt bevis for samordning i deres besiddelser ved påbegyndelsen af ​​Crossfire Hurricane-undersøgelsen,” skrev Durham i en 300-plus siders rapport sendt til Kongressen og andre og indhentet af Just the News. DOJ skulle offentliggøre rapporten senere mandag.

FBI og justitsministeriet holdt ikke den standard, man kunne forvente i en sag af så følsom karakter.

“Baseret på gennemgangen af ​​Crossfire Hurricane og relaterede efterretningsaktiviteter, konkluderede vi, at ministeriet og FBI undlod at opretholde deres vigtige mission om streng troskab mod loven i forbindelse med visse begivenheder og aktiviteter beskrevet i denne rapport,” skrev Durham.

Durhams rapport har været længe ventet. Nu kommer det på et tidspunkt, hvor FBI’s lovovertrædelse allerede er blevet diskonteret. Nu er der friskere ting, der bliver skrevet om, som f.eks. at hele efterretningsapparatet stod bag brevet, der stod inde for, at Hunters bærbare computer var russisk desinformation. Efterretningerne løj i 2016, og de løj i 2020 om Hunters bærbare computer.

Durham er især kritisk over for FBI’s brug af materiale leveret af Hillarys kampagne, såsom den berygtede Steele-rapport.

Durham beskyldte specifikt FBI for at stole på beviser fra Hillary Clintons kampagne, herunder Steele-dossieret, og sagde, at ledelsen manglede den nødvendige mistillid til politisk motiverede påstande.

 

 

https://justthenews.com/accountability/russia-and-ukraine-scandals/john-durham-releases-final-report-concluding-fbi-had-no

ANNONSE