Hovederne på bloggen

Hvert halve år tildeler Folketinget dansk statsborgerskab til et stort antal udlændinge, og for første gang har Danmarksdemokraterne mulighed for at stemme om sagen.

Denne gang omfatter listen 1.216 personer, hvoraf flere hundrede har muslimske navne. Det skulle man måske tro ville få Inger Støjbergs parti til at stemme nej, men af dagens debat i Folketinget fremgår, at det i stedet bliver et ja.

Danmarksdemokraternes ordfører, Kristian Bøgsted, forklarede, at der ganske vist var personer på listen, som hans parti helst havde været foruden, men de stemmer alligevel ja, fordi der er tale om en samlet pakke. Man kan altså ikke skelne mellem personer, der formentlig nemt vil kunne glide ind i dansk kultur, og personer, hvoraf flertallet uden tvivl vil afskaffe Grundloven til fordel for Koranen, for det vil 77 pct. af de muslimer, der befinder sig i Danmark. Danmarksdemokraterne kunne have markeret deres modstand mod dette bunkebryllup ved højlydt at protestere og derfor stemme nej. Det har Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige besluttet at gøre.

Inger Støjberg har derimod ønsket at markere, at hendes parti er præcis lige så lidt ”indvandringskritisk” som alle de andre minus to. Det vil sige, at hendes løfter under valgkampen om en stram udlændingepolitik ikke var andet end valgflæsk og skuespil.

ANNONSE

For Inger Støjberg drejer det sig ikke om, hvad der er bedst for Danmark, men hvad der er bedst for Inger Støjberg – og det er at være lige så ministerliderlig som de andre såkaldt borgerlige partier.

https://ksdha.wordpress.com/2023/02/09/inger-stojberg-og-hendes-parti-vil-stemme-ja-til-at-give-dansk-statsborgerskab-til-flere-hundrede-muslimske-personer/?fbclid=IwAR3z_KD7C-um76lqTEucUhnfcXAxh_wzrYJLy8YhQMdPhPjFNCuobC39Nq4

ANNONSE