Doc-TV

Det er et gennemgående træk ved nutidens politikere, at de vil have stor magt, men intet ansvar. Vi har lige været igennem en pandemi. Ingen tog ansvar for fejlene. Eller findes svaret et helt andet sted: Der var ingen fejl. Det er da ikke underligt, at de ikke tager ansvar.

Måske skal pandemien ses som en stor forbrydelse. De kriminelle vidste, hvad de lavede, da de finansierede og drev forskning i gevinst-af-funktion. De vidste også, at vaccinen var et eksperiment. Den måde, de solgte det på til intetanende mennesker, gør det også til en dobbelt forbrydelse.

Ikke forseelser – forbrydelser. Det giver unægtelig et andet perspektiv. Når vi ser så massive kriminelle forbrydelser, er det tid til at tænke igen.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE