Kommentar

Forrige nat blev det afsløret hvem i State Department, der i 2020 sørgede for at sandheden om corona virusset ikke kom ud. USA var selv indblandet. Når bureaukraterne skulle vælge mellem hensynet til befolkningen og egne karrierer, valgte de sig selv. Ellers kunne Trump vinde. Det ville gøre det umuligt at bruge pandemien mod ham. Hvis Trump var blevet bekræftet i at det var et Kina-virus som blev lækket med vilje til USA, ville det have givet ham en optur midt i krisen. Men det klarede bureaukraterne/medierne/Demokraterne og Big Tech ikke. Deres had mod Trump overgik omsorgen for almindelige amerikanere. De sidste er man villig til at ofre for at de selv skal genvinde magten. Det er hvad det handler om. Derfor har denne sag proportioner som kan blæse taget af politikken. Når det går op for folk at eliten er totalt korrupt er det vanskelig at forudsige hvordan de vil reagere. Da Den Dybe Stat/eliten valgte sig selv, valgte de også Kina.

 

Regimer, som har valgt fantasier fremfor virkeligheden, er det ikke gået godt med. Vi er i færd med at leve os ind i et luftkastel og det er medierne, politikerne og kultureliten som skaber denne følelse af at vi kan trodse tyngdekraften. Folket ved at det er en illusion. De kender tyngdekraften på tusind måder, fx afgifter på alle leder og kanter, forhastede politiske beslutninger og en udlændingepolitik uden folkelig opbakning.

Det sidste halvandet år har vi levet i coronaens rige. Virusset kommer fra Kina. WHO har hele tiden dækket over Kina. For to dage siden fik vi at vide at WHO går bort fra nationsbetegnelser på varianter. Man går over til græske navne. I går hørte jeg “kappavarianten” nævnt.

ANNONSE

Det sker samtidig som lab.lækage-teorien er blevet den toneangivende i USA. Tilfældigt?

Kina må ikke få skylden for virusset. Der må ikke stilles spørgsmål som leder frem til Xi Jinping. Vi har lovet ikke at krænke Kina. Norge og FN holder ord.

Men i nat trykte Vanity Fair af alle en artikel som viser at kendskabet til virussets oprindelse aktivt blev saboteret af bureaukrater i State Department.

Først havde vi afsløringerne af Anthony Faucis e-mails som viste, at han manipulerede for at få videnskabsmænd til at sige god for at virusset umulig kunne være kunstigt skabt. Han havde jo selv været med til at skabe det. Fauci slås ikke bare for sit liv, men også for dem, som har gjort ham til den bedst betalte i hele det offentlige apparatet. Mere end præsidenten.

Laura Ingraham sagde forrige nat at virus-skandalen har potentiale til at vælte et helt system i Washington. En føderal regering, som vælger at føre befolkningen bag lyset om en pandemi, de selv har været med til at udvikle, har svigtet på så mange punkter at der ikke findes tilgivelse. De må væk.

Af alle leverede Vanity Fair beviserne og navngav bureaukraterne som i senvinteren 2020 advarede mod at grave i virussets oprindelse da det kunne åbne en Pandoras æske. Amerikanske myndigheder var selv indblandet!

Man skulle tro at dette ville få danske medier til at vågne. Men det virker som om toget har forladt stationen uden dem. Eller: De sidder på et andet tog. Woke-toget. De er frakoblet virkeligheden.

Vi har levet med pandemien i halvandet år. Den har forandret os som folk og samfund, måden vi lever på, og den kommer til at præge os i lang tid.

Men danske medier og politikere synes ikke vi bør høre om hvordan Trump-hadende bureaukrater kvalte oplysninger om hvor virusset kom fra. De er jo selv del af anti-Trump-fronten og foretrækker Kina.

De har mistet realitetssansen, det jordnære og er uden evne til at navigere.

Tuckers sending er spot on og ikke til at gå glip af.

 

ANNONSE