Kopierede/fra hoften

I marts 2020 kunne den kinesiske virolog Dr. Li Meng Yan, der kender til forholdene i det meget omtalte laboratorium i Wuhan, fortælle, at covid-virussen er kunstigt produceret, og at de kinesiske myndigheder bevidst slap den fri – i den hensigt at skade Vesten. Dr. Li har netop gentaget sine anklager i et interview med Tucker Carlson på Fox News, som stort set er den eneste større nyhedskanal, der overhovedet har interesseret sig for sagen. Ellers har hele den amerikanske mainstream-presse stædigt fastholdt, at alle beskyldninger mod de kinesiske kommunister var udtryk for fremmedhad og racisme. Joe Biden har fremsat samme påstand, men han og hans familie har jo også modtaget store beløb fra magthaverne i Beijing.

Alt tyder på, at vi endnu har til gode at opleve de værste konsekvenser af den kinesiske virus og af vaccinerne. Dr. James Thorp, der forsker i kvindesygdomme, fortæller Fox News, at han er på trapperne med en forskningsrapport, som viser, at anti-covid vaccinerne har medført alarmerende stigninger i antallet af menstruationskomplikationer (en 1200-fold vækst), i antallet af aborter (57 fold) og i antallet af dødfødte (38 fold). Dr. Thorp og hans kolleger fandt derudover 15 andre komplikationer i forbindelse med graviditet, og problemet er verdensomfattende.

Det er dog ikke noget, der interesserer den danske regering, der har fuldt op at gøre med at afskaffe Store Bededag, eller EU, som vil have os til at spise insekter. Og fra hyggeklubben på Christiansborg behøver de ikke at frygte noget.

ANNONSE

https://rumble.com/v2b83ia-tucker-carlson-china-unleashed-covid-19-on-the-world-and-lied-about-it-7-mi.html

ANNONSE

Mest læst