Kommentar

Der er sket et holdningsskifte hos de danske liberale. Det skyldes flere faktorer: Folk har købt den officielle version om Trump og undladt at sætte spørgsmålstegn ved mediernes åbenlyse propaganda. De amerikanske medier har ændret karakter, uden at de danske medier har opdaget det. De er blevet en del af efterretningstjenesternes massive bearbejdning af befolkningen, som Trump var en prøveklud på og de danske medier fulgte lydigt og loyalt med.

Denne disciplin tog endnu et dramatisk skridt under pandemien. Danskerne har ikke fået at vide, at USA finansierede gain-of-function-forskningen i Wuhan, der resulterede i covid-19. Det knuser al forståelse, at USA gennem Anthony Fauci finansierede den forskning, der gav os pandemien.

Danskerne oplevede noget af samme magtkamp, ​​da regeringen slagtede 17 millioner mink uden lovhjemmel.

At Mette Frederiksen og Barbara Berthelsen ikke vil tage ansvar, er et overgreb på det danske demokrati. De signalerer, at de står over demokratiet. De skaber præcedens for magt.

Sagen mod Lars Findsen er et andet eksempel.

Socialdemokratiet er præget af samme arrogance som demokraterne i USA.

Hvordan skal medierne få verdensbilledet til at hænge sammen, når Twitter-filerne afslører, at korruptionen har tæret på justitsministeriet og FBI, som gør alt for at forsvare en korrupt præsident og hans familie.

ANNONSE

Kristian Mouritzen gør et forsøg på en leder i Berlingske. Den er hjælpeløs. Mouritzen mener, at han kan ønske sig væk fra en umulig situation: Biden må møde sin søn. Men Mouritzen antager, at faderen er uskyldig. Påstande om det modsatte, mener han, mangler beviser.

Mistanken er, at den yngre Biden har givet Burisma fordele og lettere adgang til Det Hvide Hus, hvilket der indtil videre ikke er beviser for.

Men mistanken er der, og der er masser af dokumenter, som peger på, at der fra Burismas side er gjort forsøg på at påvirke Hunter Biden til netop det formål.

Der er også “masser af dokumenter”, som viser, at Burisma takkede for besøget hos vicepræsidenten.

Elon Musk betyder ballade, også for Berlingske:

Nu kommer Elon Musk ind i billedet. Med sit køb af Twitter har han fået adgang til milliardfirmaets korrespondance og fundet indikationer på, at der har været forsøg fra Bidens kampagnestab på at tvinge Twitter til at censurere opslag, som handlede om netop dette.

Et par e-mails indikerer at Bidens forkæmpere under valgkampen var i kontakt med Twitter-medarbejdere for at få slettet visse tweets. Men der er ingen konkrete beviser.

Mouritzen går udenom den rygende pistol: Det var ikke kun Bidens forkæmpere, det var FBI, der indledte ugentlige møder med Big Tech, hvor de blev advaret om, at en ”russisk losseplads” var på vej. Da historien kom til tryk, trådte 51 tidligere efterretningschefer frem og indestod for påstanden om, at det var russisk desinformation. Biden kunne håne Trump i den sidste duel.

Mouritzen er ikke så uoplyst, at han ikke ved dette. Sandheden er for besk og bitter for Berlingske. Man kan ikke tømme giftbægeret på en gang.

Men hvordan tror Mouritzen, at Berlingske vil falde kunne ro sig på land uden at bide i det sure æble?

De har løjet i seks år om Trump. Nu er det tid til at fortælle sandheden.

ANNONSE