Doc-TV

Mediene sørger for at det ikke går opp for folk hvor alvorlig situasjonen er. Biden har økt pengemengden i USA med 36 prosent. Det er et astronomisk høyt tall. Ikke rart inflasjonen skyter i været og verre skal det bli.

Biden-regimet har ingen forklaring, ingen begrunnelse og her kommer vi til et aspekt vi aldri vil høre i norske medier: De som styrer USA nå bryr seg ikke om at folk må velge mellom fyring og mat. Selv tilhører de den del av befolkningen som ikke merker noe. De bryr seg ikke om de som lider.

Når man pumper så store volum ut i økonomien kan det bare føre til en kollaps. Bidens politikk vil med nødvendighet føre til at dollaren mister sin posisjon som internasjonal valuta. Det vil gjøre noe med psyken på alle vestlige og særlig amerikanerne.

ANNONSE

Vi flyter høyt på høy oljepris og lar humla susa.

Det var Veteran’s Day nylig og i USA er det alvor. De har ført krig i årtier. På D-dagen mistet de 9.000 soldater på to dager. Hvor finnes denne offervilligheten i dag? Når presidenten lar kartellene oversvømme USA med fentanyl. Det koster 100.000 liv i året til overdoser.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf