Nyt

Alex Jones blev smidt ud af Twitter for altid, men det var før Elon Musk tog over. Nu har brugerne sagt deres mening: Skal Jones have lov at komme tilbage? To millioner stemte og 70 procent sagde ja. – Folket har talt, sagde Elon Musk.

Dette er endnu et resultat, som det industrielle censurkompleks ikke bryder sig særlig meget om. Det viser, at de er ude af trit med den offentlige mening. Det afvæbner kræfterne bag censuren. De driver en illegitim magtudøvelse. Hvis folk bliver spurgt, kan deres styre udhules. Så vil det være synligt, at befolkningen ønsker den bredest mulige ytringsfrihed. Grænsen nås ved tilskyndelse til vold. Det har Antifa faktisk stået for, og de har haft både demokraterne, de liberale medier og politiet og retsvæsenet bag sig.

Ytringsfriheden på X kan have betydning for valget. I 2020 lukkede Twitter New York Posts konti, efter at de havde offentliggjort historien om Hunter Bidens bærbare computer. Det var den 14. oktober. FBI havde folk inde på Twitter, der pressede på censuren. Det var et ægteskab mellem politiet/efterretningstjenesten og teknologivirksomhederne for at knække Trump. Folk har ikke glemt det, fordi det var dem, der i sidste ende blev magtesløse.

ANNONSE

Valget var manipuleret.

 

ANNONSE