Doc-TV

Den siste søndagen i kirkeåret, Domssøndag, handler egentlig bare om handling og konsekvens. For det er helt og aldeles umulig å skjule noe for Gud. Gud vet alt – og jeg mener alt – som vi har gjort. Og for å være ærlig, kan det føles ganske vanskelig for de fleste av oss.

Og hvis det skulle ende der, med at vi ble dømt ut fra alt vi har gjort, så ville kristen tro vært tung og mørk, og det ville nok også vært veldig tomt i Guds rike. Men heldigvis slutter det ikke der. Fordi alt forandrer seg i det øyeblikket dine og mine feil møter Guds nåde.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

Domssøndag/Kristi kongedag

Da sa Jesus: «Til dom er jeg kommet til denne verden, så de som ikke ser, skal bli seende, og de som ser, skal bli blinde.» Noen av fariseerne som sto der, hørte dette og sa til ham: «Kanskje vi også er blinde?» Jesus svarte: «Var dere blinde, hadde dere ingen synd. Men nå sier dere: ‘Vi ser!’ Derfor blir deres synd stående.»

Joh 9:39-41

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Læs også