Doc-TV

Livets viktigste møter finner ofte sted midt i hverdagen og uten at vi får noen forvarsel. Plutselig er det noen eller noe der som forandrer omtrent alt for oss, og livet vil aldri bli helt det samme igjen.

Det viktigste møtet finner sted mellom mennesket og den Gud som har skapt oss alle.

Gud lengter etter å etablere et forhold til hver enkelt av oss – også med deg, uansett hvordan forholdet ditt har sett ut frem til i dag, uansett hvor du er i livet ditt og hva enn du trenger.

Men det er lett for oss å begynne å tvile på oss selv. For hvordan kan jeg, med alle mine mangler og all tvil, få Gud til å lytte til meg? Kanskje det ikke er så vanskelig som du tror…

ANNONSE

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

4. søndag i åpenbaringstiden

Da Jesus nærmet seg Jeriko, satt en blind mann ved veien og tigget. Mannen hørte at det var mye folk på veien, og spurte hva som sto på. De svarte ham: «Jesus fra Nasaret kommer forbi.» Da ropte han: «Jesus, du Davids sønn, ha barmhjertighet med meg!» De som gikk foran, snakket strengt til ham og ba ham tie, men han ropte bare enda høyere: «Du Davids sønn, ha barmhjertighet med meg!»

Jesus stanset og ba om at den blinde skulle føres til ham. Da han kom nærmere, spurte Jesus ham: «Hva vil du jeg skal gjøre for deg?» Han svarte: «Herre, la meg få synet igjen!» Jesus sa til ham: «Bli seende! Din tro har frelst deg.» Straks kunne han se, og han ga seg i følge med Jesus og lovet Gud. Og hele folkemengden som så dette, lovpriste Gud.

Luk 18:35-43

ANNONSE

Læs også

Læs også