Doc-TV

Jesus helbreder en blind mann som sitter ved veikanten. Det er fantastisk! En blind mann får tilbake synet. Kan det bli bedre enn det? Ja, det kan det – for denne teksten forteller oss også noe som er viktig for deg og meg: Det lønner seg å rope på Jesus. Det lønner seg å rope på ham, og vi BØR rope, selv om vi må rope så høyt at omverdenen ber oss tie.

En ting er sikkert: Når Gud hører oss, vil han ikke gå forbi oss, men bli ved vår side og stille spørsmålet bare til deg: «Hva vil du jeg skal gjøre for deg?»

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

4. søndag i åpenbaringstiden

Da Jesus nærmet seg Jeriko, satt en blind mann ved veien og tigget. Mannen hørte at det var mye folk på veien, og spurte hva som sto på. De svarte ham: «Jesus fra Nasaret kommer forbi.» Da ropte han: «Jesus, du Davids sønn, ha barmhjertighet med meg!» De som gikk foran, snakket strengt til ham og ba ham tie, men han ropte bare enda høyere: «Du Davids sønn, ha barmhjertighet med meg!» Jesus stanset og ba om at den blinde skulle føres til ham. Da han kom nærmere, spurte Jesus ham: «Hva vil du jeg skal gjøre for deg?» Han svarte: «Herre, la meg få synet igjen!» Jesus sa til ham: «Bli seende! Din tro har frelst deg.» Straks kunne han se, og han ga seg i følge med Jesus og lovet Gud. Og hele folkemengden som så dette, lovpriste Gud.

Luk 18:35-43

Alternativ lenke i tilfelle videoen over ikke spiller av:
https://rumble.com/v26o1r4-helena-edlund-tanker-fr-sndagen-55.html 

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlag!

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også