Kommentar

www.asgeraamund.dk

Da Donald Trump helt uventet blev valgt som USA’s præsident i 2016, udløste det chok og vantro i landets Obama-begejstrede elite, som dog hurtigt samlede sig i et konsolideret samfundsoprør ledet af det Demokratiske parti, medierne, universiteterne, Hollywood, retsvæsenet og embedsværket. I de efterfølgende år blev Trump til trods for mange effektive reformer af økonomi og beskæftigelse, infrastruktur, forsvar og indvandring frakendt ethvert resultat og fremskridt. I stedet samlede de dominerende antiborgerlige kræfter sig om en omfattende og vedvarende smædekampagne med det formål at fjerne ham gennem en rigsretsproces eller i hvert fald at forhindre et genvalg i 2020. Det lykkede ikke at afsætte den siddende præsident selv efter et tæt samarbejde mellem Demokraterne, efterretningstjenesterne og medierne, da det hurtigt blev klart, at alle anklager mod Trump om landsforræderi, bestikkelse og afpresning var produceret til formålet og uden hold i virkeligheden. Derimod lykkedes det fint at karaktermyrde Trump i en udstrækning, så tilstrækkeligt mange amerikanere fravalgte ham ved præsidentvalget i 2020.

Den anti-borgerlige revolution kunne dog først realiseres, da Joe Biden og Demokraterne rykkede ind i Det Hvide Hus i 2021. På kun tre år er det lykkedes at forvandle verdens mest velfungerende multietniske demokrati til en centraliseret formynderstat i nådesløs heksejagt på borgerlige mennesker og værdier. Biden-administrationen har på kun tre år systematisk nedbrudt USA’s demokrati, frihed, kultur og internationale omdømme, så landet i dag minder mere om Sovjetunionen end om den demokratiske retsstat, der engang var forbillede for den frie verden.

Biden har fra dag ét bag skrivebordet i Det Ovale Værelse sat USA’s immigrationslove ud af kraft og har tilladt omkring 10 millioner illegale migranter at krydse grænsen. Lovligt tilrejsende amerikanere og udlændinge bliver udsat for grundig og langvarig kontrol af pas, visa og bagage i USA’s lufthavne i modsætning til de illegale migranter, der frit kan passere grænsen til Mexico uden nogen form for kontrol. Det sydvestlige USA er derfor plaget af mexicanske narkokarteller, der uhindret har oversvømmet regionen med ulovlige euforiserende stoffer, hvad der koster omkring 100 000 amerikanske dødsfald om året.

ANNONSE

Den siddende regering har forvandlet USA til en apartheid-stat, der hensynsløst diskriminerer hvide mennesker simpelthen, fordi de er hvide og dermed stemplet som ’overherrer’. Hvide mennesker har begrænset adgang til universiteterne, som også diskriminerer jøder og asiater, fordi de er for dygtige og flittige. Til gengæld lempes adgangen for sorte og brune studerende, som også kan glæde sig over at komme let og smertefrit gennem studierne uden særlige krav om faglige eller videnskabelige kompetencer.

Under Biden har kriminaliteten fået frit spil især i de Demokratiske delstater og bysamfund som Californien, Chicago og New York. Den voldelige serieforbryder George Floyd blev efter sin død ophøjet til helgenstatus til trods for, at han blandt sine utallige forbrydelser også var dømt for et brutalt, væbnet røveri mod en højgravid kvinde. Drabet på Floyd udløste en bølge af vold, plyndring og brandstiftelse i mange delstater uden følger for gerningsmændene, der beskyttes af den Demokratiske retsopfattelse, at kriminalitet er et resultat af social undertrykkelse. Varetægtsfængsling af berigelsesforbrydere er stort set ophævet i de Demokratiske delstater selv af tyve og røvere, der gribes på fersk gerning.

Den anti-borgerlige revolution er ved at tage livet af kvinders elitesport, da flere og flere sportsforbund presses til at lade mænd, der er transiteret som kvinder, deltage på lige fod med biologiske kvinder i konkurrencesvømning, cykelløb, atletikstævner og gud hjælpe os også boksekampe. I Danmark som i USA er det kun 0,05 procent af befolkningen, der identificerer sig som transseksuelle. I USA er det dog nu den officielle anskuelse, at det er helt normalt at være trans. Uanset, hvor meget mænd fører sig frem som kvinder, vil de have stærkere knoglebygning, mere muskelmasse og større lungekapacitet end kvinder og hører naturligvis ikke hjemme i kvindesporten, hvor Demokraterne har anbragt dem alligevel.

Biden har ført USA ud i en økonomisk sump, der bliver svær at dræne. Den nationale gæld andrager nu mere end 34 tusind milliarder USD. Renten var omkring nul, da Trump måtte aflevere præsidentposten. Nu nærmer renten sig 5,5 procent, som også rammer rentebetalingen på USA’s enorme statsgæld, hvilket ifølge økonomer kan koste op til 20 procent af nationens årsbudget. Præsident Biden har sendt regningen videre til sin kommende efterfølger og har alene i år øget USA’s gældsætning med to tusind milliarder USD.

Biden viser sig ikke ofte i Det Hvide Hus, men foretrækker at regere landet fra en solvarm strand med en vaffelis i hånden. Alligevel er det lykkedes ham at trække USA ud i en forsvars- og udenrigspolitisk krise. Han lod militæret flygte ud af Afghanistan med halen mellem benene og forærede Taliban materiel og udstyr for mere end 80 milliarder USD. Umiddelbart inden Ruslands invasion af Ukraine erklærede Biden for rullende kameraer, at han ikke ville modsætte sig et mindre russisk indgreb (a minor incursion) i Ukraine.

Den siddende præsident nægter pure at forbinde Iran med militserne Hizbollah, Hamas og Houthi. Obama førte en politik, han kaldte for kreativ spænding (creative tension), som havde til hensigt at støtte Iran og modarbejde Saudi-Arabien og Israel. Obama-Biden strategien skulle dermed skabe balance og harmoni mellem de politiske grupperinger i området. Biden er tro mod denne strategi. Han er nødt til at hykle støtte til Israel, men hjertet er som tidligere hos præstestyret i Teheran, der dog ufortrødent fordømmer og forbander den ’Den Store Satan’, USA.

Joe Biden vil gerne genvælges. Han har intet at sælge til vælgerkorpset andet end sit had til Donald Trump. Og det gør han så. Den senildemente Biden, der taler sort og knap nok ved, hvor han befinder sig, behøver dog ikke at føre valgkamp. Det har han folk til. Ligesom sidst. Så det går nok alt sammen. Amerikanerne kan således glæde sig til fire år til med mere af det samme.

13. januar 2024

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden