Nyt

Terrorist fra Islamisk Stat takker svenske skatteydere for at have betalt maskingeværet.

Den svenske muslim og konvertit Abdul Samad (tidligere navn: Michael Skråmo) kæmper lige nu i Syrien som terrorist for Islamisk Stat. Han er omringet af syriske styrker og har måske kun få timer tilbage af sit liv.

Men han har tid til lige at sende en besked til de svenske skatteborgere. Det er nemlig de svenske skatteborgere, der har betalt det russiske maskingevær og den pistol, som han bruger i sin kamp for et islamisk kalifat.

I august 2014 rejste terroristen fra Sverige sammen med sin muslimske kone og sine fire børn. Destinationen var Islamisk Stat og et liv som islamisk terrorist.

Men de svenske myndigheder blev noget naivt ved med at sende sociale ydelser til den aktive terrorist – nu med hjemadresse i Islamisk Stats hovedstad Raqqa.

Hver måned sendte Sverige SU, boligsikring og forhøjede børnepenge på grund af de fire børn. Alene børnebidraget var på mindst 5000 kroner. Hver måned!

Først i april 2015 begyndte den svenske stat at overveje, hvorfor den sendte penge til en terrorist i Raqqa.

Senere vælger muslimske Abdul Samad så at poste nedenstående kommentar på sociale medier. Han takker for, at svenskerne har betalt hans “Glock” – som er navnet på hans pistol. Han nævner også sin “Kallash”, som er et kælenavn for hans maskingevær, der er af russisk oprindelse. (Læs: Kalashnikov AK-47 stormgevær).

ANNONSE

Der findes vel næppe mere naive mennesker end svenskere. Læg mærke til IS-fingeren, som er Islamisk Stat og andre radikale muslimers håndtegn.

I dag er Abdul Samad tæt på enten at dø eller blive taget til fange i Syrien. Hans muslimske kone er død, og de fire børn lever lige nu i en krigszone tæt på grænsen til Irak.

I 2009 optrådte Abdul Samad i svensk tv, hvor han i en politisk korrekt tv-debat anklagede svenskerne for at drive “heksejagt” på muslimer i Sverige.

Han trak simpelthen racist-kortet overfor de borgere, der senere kom til at betale for hans muslimske terrorvåben. (Billede fra SVT (svensk tv) i 2009)

 

 

Se også
Assads hær farer ikke med lempe overfor jihadisterne i Islamisk Stat

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf