Doc-TV

Andrew Breitbarts ord om at politics is downstream from culture belyser hva som foregår i vestlige land. Det handler ikke bare om strøm og inflasjon. De er katalysatorer for noe som stikker mye dypere. Hvis folk først settes i bevegelse vil de bli vanskelig å stoppe.

Slik var det også under de to folkeavstemningene om EF/EU. Eliten var livredd for at folk skulle oppleve at det var de som satt med makten. Derfor gjaldt det å ro i land resultatet og senere parkere det.

Nå står vi i en situasjon der folkestyret er presset i alle de tre nordiske land. Sverige er verst ute. Men det er en illusjon å tro at det står så mye bedre til her. Strukturen er den samme. Hvis ikke vi tar igjen folkestyret går det tapt.

ANNONSE

I stedet for å henge med hodet og si at løpet er kjørt for Sverige, burde vi heller se på mulighetene: Hvis svenskene våkner vil det ha en inspirerende virkning på nabolandene. Inflasjonen og strømsjokket kan være som en hjertestarter. Hvis folk først våkner skal de bli vanskelig å stagge og pasifisere igjen.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også