Nyt

Palæstinensiske Asmaa Abdol-Hamid kører en sand propagandakrig lige nu for sine arabiske kampfæller.

Den 39-årige islamist har som så mange andre muslimske indvandrere bragt religiøse dogmer og Mellemøstens konflikter til det sekulære danske samfund.
Asmaa Abdol-Hamid er født i De Arabiske Emirater, men hun endte med at bo i et muslimsk ghettoområde i Danmark, fordi der er flere børnepenge og sociale ydelser i Danmark end i Mellemøsten.
Asmaa Abdol-Hamids bror er fængselsdømt for grov vold og overfald på en dansk kvinde.
Nu prøver den palæstinensiske kvinde at opildne til jødehad og jihadkamp i Danmark, fordi den muslimske terrorkrig er blusset op i Israel.
Asmaa Abdol-Hamid er tidligere blevet politianmeldt for landsforræderi, fordi hun opildnede til væbnede angreb på danske soldater. Hendes tidligere arbejdsplads – Fyns Politi – henlagde ikke overraskende sagen.
I Israel er en seksårig dreng blevet dræbt af de arabiske terrorraketter. Onsdag døde en 16-årig pige i et palæstinensisk raketangreb, mens hun spiste morgenmad med sin far.
Disse børnedrab forbigår den palæstinensiske islamist i stilhed. Asmaa Abdol-Hamid har nemlig forfinet det muslimske offerkort igennem årtier.
Når Asmaa Abdol-Hamid skriver ‘vi’ i sit Facebookopslag, så inkluderer hun sin fængselsdømte tyrkiske ægtemand, Erturum Erdogan. Erturum Erdogan har stjålet millioner af skattekroner fra en dansk kommune.
ANNONSE