Kopierede/fra hoften

Tidligere på måneden bloggede jeg en ny video fra Generation Identitær, og nævnte henkastet at Antifascistisk Aktion havde planer om at få den bannet fra Youtube. Det lykkedes efter nogle dage med DR’s hjælp, omend den stadig kan ses flere steder, eksempelvis hos Rumble. Mere om sagen på Identitaer.dk – DR får censureret video på opfordring fra venstreradikale. Videoen kan ses hos Rumble.

“Antifascistisk Aktion var de første til at starte kampagnen, og opfordrede til at man anmeldte os på alle platforme. Formålet er naturligvis at lukke munden på os. De venstreradikale ved, at de har gode chancer, for de er på samme side som Big Tech og de andre kapitalister i kampen mod højrefløjen, uanset at de foregiver at være imod det kapitalistiske system. Det lykkedes dog ikke rigtigt at aktivere de venstreradikale horder, og Antifas kampagne fejlede.

Anderledes blev det, da videoen kom ud. At nogen uapologetisk står frem og siger det, som er nødvendigt at sige, er selvfølgelig komplet uacceptabelt for den anti-demokratiske venstrefløj. Her aktiverede flere store Instagram-konti deres følgere, og videoen blev masseanmeldt. Det er svært at sige, hvor mange gange den er blevet anmeldt, men der er som minimum tale om hundredevis af anmeldelser. På trods af de mange anmeldelser, lykkedes det dog ikke at få videoen ned. For at få videoen fjernet, måtte de venstreradikale arbejde sammen med det system, som de siger de er imod. De måtte aktivere staten, nærmere bestemt, deres venner i Danmarks Radio. …

De venstreradikale havde bemærket, at der var brugt ganske få sekunder af DR’s indhold. Derfor kontaktede de DR omkring dette, og statens propagandasender var naturligvis ikke et sekund i tvivl: videoen skulle ned. Hvad de mange venstreradikale aktivister ikke kunne, var ganske nemt den skatteyderfinansierede gigant. En henvendelse til YouTube og kort efter var videoen fjernet fra platformen. Danmarks Radio og den yderste venstrefløj i skøn forening. Det kan til tider være svært at få øje på, hvor grænsen går mellem de to.

Den yderste venstrefløj forsøger ofte at iscenesætte sig selv som en form for oprør, men dette kunne ikke være længere fra sandheden. … Mens medierne skriver ukritiske artikler om den yderste venstrefløj, sidder deres aktivister i skattefinansierede huse og lokaler, og forbander de almindelige danskere, der har betalt for gildet.”

 

ANNONSE