Dag: 24. juni 2022

Maurycy Gottlieb (1856–1879) Olje på tre, 27,5 x 17,5 cm, Nasjonalmuséet i Warszawa. Blant de bilder Maurycy Gottlieb rakk å male i sitt korte liv, de fleste ikke fullført, finner vi både jødiske og kristne motiver. Johannes Døperen er nevnt i både de kanoniske evangelier, og av Flavius Josephus. Felles for alle beretninger er at […]

Les Mer...

Tidligere visejustisminister Jeff Clark fikk sitt hus raidet av 12 FBI-agenter onsdag morgen. No mercy. Han ble dratt ut på gaten i bare pyjamasen. Han anklages for å ha sådd tvil om valgresultatet i 2020. Biden-regimet har gått til krig mot Trumps håndlangere og hans velgere. Det åpner noen mildt sagt interessante perspektiver. Biden-regimet har […]

Les Mer...

“De to tiltalte mænd er brødre fra Syrien, mens kvinden har irakisk baggrund og er gift med den ene af mændene.”, skriver TV2.dk. En historie der er glemt i morgen. Anklagemyndigheden har detaljerne – To mænd og en kvinde tiltalt for at planlægge terror. De tre personer blev anholdt 6. februar 2021 og har været varetægtsfængslet siden.

Les Mer...

Hvis ikke Mette Frederiksen bliver erklæret uværdig til at sidde i Folketinget og ved en rigsret idømt mindst 90 dages fængsel for groft embedsmisbrug pga. minksagen, ved vi, at der ikke er lighed for loven. På den baggrund må man håbe, at Inger Støjberg tilføjer Folketingets hyklere smertelige tab ved det kommende valg, der senest skal afholdes i juni 2023.

Les Mer...

Der er udlændingepolitiske hardlinere i alle partier, og i de store folkelige partier fylder de godt op. I den henseende kan man kun være positiv overfor Inger Støjberg-konstruktionen Danmarksdemokraterne, som måske kan supplere (eller erstatte) Dansk Folkeparti som et velfærdspolitisk alternativ.

Les Mer...