Kopierede/fra hoften

Selvom MSM har lagt emnet dødt, så er udlændinge stadig det splittende element i dansk politik. Jeg følger Middelfart-gruppen på Facebook, og her ender enhver post der involverer udlændinge altid i heftige skænderier. Anti-racisterne ser racisme overalt, og den gennemsnitlige dansker er helt ligeglad med førstnævntes følelser desangående. Historien herunder er illustrativ. Dorthe fortæller, at hun blev kaldt ‘fede svin’ i Netto af to udlændinge, da hun påtalte deres igangværende tyveri. Hun gør sig store anstrengelser for at ikke at bliv sat i bås som racist, men intet hjælper. Flere danskere støtter hende, blandt andet overfor en Sajad, der forsvarer tyven/tyvene med ordene: “Det kunne være han havde en dårlig dag.”

“Har lige haft en meget ubehagelig oplevelse i Netto i Middelfart 😡 To udlændige står og er i færd med at tømme flere kasser med shampoo ned i en stor pose og da den ene tilfældigvis ser, jeg kommer gående, er det tydeligt at se, min tilstedeværelse generer ham – trods jeg først vælger at ignorere det og stiller mig i køen på modsatte side… Da han går forbi, kigger han på mig og siger: Fede svin!

… Da i når kassen, beder den søde ansatte pænt om at se, hvad du har i posen, men det kan du bestemt ikke se nogen grund til. Trods du flere gange bliver bedt om at vise det, nægter du og i går ud af forretningen. Forstår godt, ekspedienten vælger at lade jer gå, da din adfærd ikke var særlig rar…

… Jeg har intet – som i absolut INTET – imod udlændige… ( Jeg siger ikke, at danskere ikke stjæler, for det gør de også…)” (Dorthe Jensen)

Du kunne snildt have skrevet opslaget uden at nævne, at der var tale om udlændinge. Stå da ved din holdning om at du ikke rigtig bryder dig om dem. … hvori opstår behovet for at skrive at de er udlændinge? Det er jo ikke fordi du har igangsat en undersøgelse.” (Nikolaj H.)

 

ANNONSE

Mest læst