Nyt

Kristian Jessen på Facebook, 30. januar 2021)

Journalist Kristian Jesssen har haft en flot karriere i mediebranchen, og har eksempelvis været nomineret til Cavlingprisen flere gange. Han har blandt andet haft ansættelse på DR, TV2, BT, Ekstra Bladet, været journalist på Fagbladet 3F og kommunikationsansvarlig for Greenpeace Nordic. Men journalister skal også handle ind.

Fra Facebook.

“Netto gjorde intet: Far og datter truet med tæsk

Sådan ville det nok have lydt i medierne. Og det ville ikke være helt forkert. 3 unge mænd med mellemøstlig baggrund truede her til aften min 10-årige datter og mig med tæsk. De forfulgte os endda hjem. Jeg er dybt rystet.

Jeg siger det til Netto medarbejderen. Han gør intet. Som i ingen ting. Så betaler jeg for vores varer og går stille og roligt hjemad. Men de følger efter og råber og skriger af os. Truer med at alle danskere skal dø.

Det ender med at vi må gemme os bag en busk ikke langt fra hvor vi bor. Har nu en datter, der har grædt i rigtig lang tid – og er pissebange for, hvad der kan ske næste gang hun (med mundbind) går i Netto. …”

ANNONSE