Kopierede/fra hoften

Der kan skrives tykke bøger om indvandrere, der ikke kender og forstår de danske normer for retssikkerhed. I Danmark fængsler vi for eksempel ikke folk, der er imod koranens ord.

Siden 1970’erne har den danske regering godkendt masseindvandring fra Tyrkiet. Tusindvis af tyrkere er strømmet til Danmark.

Problemet er, at selv i 2019 har den store grupper tyrkiske muslimer svært ved at forstå dansk demokrati og det frie ord.

Her er det 37-årige Gülsen Topuk, der har skriftet Erdogans Tyrkiet ud med Danmark. Alligevel forstår Gülsen Topuk ikke, at man kan kritisere hendes religion i Danmark. Den tyrkiske kvinde vil have, at det danske politi skal fængsle islamkritikeren Rasmus Paludan.

Gülsen Topuk forlanger danske statsborgere fængslet, hvis de kritiserer islam offentligt. Det lyder som noget af det, hun har forladt hos præsident Erdogan.

Gülsen Topuk kalder også Rasmus Paludan for “den svin”. Det er stadig et af de største skældsord, en halal-muslim kan komme op med om de danskere, der har åbnet grænsen og skattekassen for tilrejsende tyrkere.

ANNONSE

På Facebook kan man se, at Gülsen Topuk “har sine rødder i Tyrkiet” og ofte er på familieferie i Tyrkiet. Men hun har af en eller anden grund valgt det vantro land Danmark som fast bopæl.

Næste gang du er i Netto så kig efter Gülsen Topuk. Det er nemlig hendes daglige arbejdsplads. Gülsen Topuks kvindelige chef i Netto er i øvrigt også indvandrer.

Allah er stor i Netto.

Se også
Koran-tyv bekender i video: “Vi var med guds vilje i stand til at.. forhindre ham i at brænde Koranen.”

ANNONSE