Nyt

En ’18-årig mand fra Svendborg’ dømt for bombetrusler, skrev Fyens Amts Avis forleden. Der er ikke navneforbud i sagen, og det drejer sig om en Hussein Mohammad Fares, der kom til Danmark som flygtning fra Syrien i 2015.

Syrienblog har også denne gang detaljerne – Syrisk flygtning dømt for bombetrusler mod kristen efterskole i Vejle: ‘Jeg er ISIS’, ‘Alle dør’.

“Den 7. oktober 2020 kl. 23.25 truede han fra sit asyl på adressen Sanddalsparken 6, 1. tv i 5700 Svendborg med sin falske Messenger-profil ‘Sofie Pedersen’ en dansk skoleelev på den kristne Vejlefjordskolen med, at han ville sende Islamisk Stat hen for at bombe skolen:

‘Vi er nogle mennesker, som går rundt og bomber skoler i verden, og nu er det i Danmark. Og vi skal bombe Vejlefjord. I morgen er aften er der ikke noget Vejlefjordskolen, alle, der er i den, dør

Vejlefjordskolen er en kristen efterskole i Daugård ved Vejle med tilknytning til Adventistkirken. …

Den 11. december 2021 forfulgte han to danske piger på 14- og 15-år ved skaterbanen på havnen i Svendborg, fordi en af deres veninder skulle afgive forklaring i voldssagen:

Sig til hende at jeg knepper hende, knepper hendes mor, knepper hendes stedfar, hendes kæreste er en lille luder og den der sag… jeg er uskyldig lige meget hvad’

Den 17. december 2021 mødte han ved busterminalen i Svendborg den ene pige igen, denne gang sammen med veninden, der skulle vidne, hvilket fik ham til at udtale:

‘Eow wallah, jeg knepper jer, jeg er uskyldig. I har intet på mig i den her retssag. Jeg fucking dræber, på min mor jeg gør’”

ANNONSE