Nyt

31-årig afghaner slap for udvisning, efter at have påkørt en 59-årig vicevært med høj fart. Offeret Preben Westberg Thomsen, mener gerningsmanden slap lidt for billigt, men understreger at det i sidste ende ingen forskel gør for ham. En historie fra EB.dk – Vanvidsbilist skånet: Smadrede Prebens helbred.

“En vanvidsbilist af afghansk oprindelse var en lettet mand, da han op til weekenden forlod Østre Landsret. Den 31-årige chauffør blev også i ankesagen idømt et år og ni måneders fængsel for at have torpederet og lemlæstet en vicevært med grov vanvidsbilisme sidste sommer i et boligkvarter vest for København.

Hans Mitsubishi Lancer bragede med op til 122 km/t ind i en bil, der holdt stille i et vejkryds på Baltorpvej. Her sad Preben Westberg Thomsen bag rattet i sin lille Citroën.

Den 59-årige mands køretøj blev ramt bagfra med stor kraft, og han pådrog sig blandt andet en blodprop i hjernen, hjertestop, brækkede ribben og fem brud på rygsøjlen, som efterfølgende har efterladt den nu langtids-sygemeldte vicevært i et smertehelvede.”

ANNONSE