Nyt

Vanvidsbilisten Sakerr Hamzeh Ahmad kører over 100 km/t – ind over en spærreflade – og laver flere livsfarlige overhalinger, før det går grusomt galt.

Sakerr Ahmad torpederer en bil i et lyskryds og dræber 89-årige Jens og 85-årige Inger på stedet. Politiets teknikere vurderer, at farten i dødsøjeblikket kan have været op til 125 km/t.

Politiet finder narko i indvandrerens bil, og Sakerr Ahmad bliver dømt for uagtsomt manddrab og hensynsløs kørsel i sommeren 2016.

Sakerr Ahmad mister kørekortet, og han må først køre bil igen i 2022. En gennemgang af vanvidsbilistens Facebookprofil afslører, at Sakerr Hamzeh Ahmad allerede sidder bag rattet igen.

I juli 2018 uploader Sakerr Ahmad et billede, hvor han sidder på førersædet. På passagersædet sidder et barn. Billedet er taget på en benzintank.

I november 2018 deler Sakerr Ahmad et billede, hvor han tilsyneladende sidder alene i en bil.

Det kan ikke afgøres om, Sakerr Ahmad kører bilen, og vanvidsbilisten indrømmer kun at have været passager:

“Jeg har siddet i en bil, ja, men jeg har ikke ligget og kørt og sådan noget. Jeg har bare siddet ved siden af,” fortæller Sakerr Ahmad.

Dødsbilistens udsagn falmer noget, når man ser hans livsfarlige historik på de danske veje.

Allerede inden Sakerr Ahmad fik sit kørekort som 18-årig, var han blevet standset mere en 10 gange. I 2013 mistede Sakerr Ahmad kørekortet i et halvt år på grund af en stribe uhyrlige trafikforseelser.

“Det er helt horribelt. Han er jo et løst missil, der kører rundt, og næste gang er det jo måske børn, det går ud over,” siger familien til den ældre danske mand, som Sakerr Ahmad dræbte i en rus af vanvidskørsel.

ANNONSE

Sakerr Hamzeh Ahmad er livsfarlig, og han burde være udvist af Danmark.

Politikerne sidder på hænderne, mens migranters hverdagsterror og hverdagsjihad koster menneskeliv.

***

Læs mere om Sakerr Ahmads dødskørsel her

Se også
Manden der brandbombede Folketinget

ANNONSE