Nyt

’30-årig århusianer udvist’, skriver Stiften.dk, og læser man kun overskriften, så kunne man tro at Danmark nu er begyndt at udvise danskere. Den udviste er en 30-årige iraker ved navn Issa Sada Butrus, der ved Vestre Landsret netop er idømt et år og ni måneders fængsel samt ubetinget udvisning for en lang række forhold i den tungere ende. Det drejer sig om røveri, bedrageri, trusler og grov vold med alt fra kølle til samuraisværd.

Fra samme artikel i papirudgaven – Vold med samuraisværd og sprittusch endte med udvisning og indrejseforbud(Aarhus Stiftstidende, 16. marts 2022, Sek. 1, s. 5).

“En 30-årig irakiskfødt århusianer er ved Vestre Landsret blevet idømt et år og ni måneders fængsel samt ubetinget udvisning og indrejseforbud. …

Issa Sada Butrus bankede blandt andet tre unge cyklister i Åbyhøj i august 2020. fordi de havde beklaget sig over, at han ikke overholdte sin vigepligt. Der er også flere episoder, hvor Issa Sada Butrus sammen med en medgerningsmand var brudt ind på bosteder og røvet og udøvet vold mod forskellige personer.

Blandt andet brød han i august 2020 ind på et bosted i Tilst og stjal 1.300 kr. Her blev offeret slået fire gange med en kølle. Et andet grofteksempel var, da han stak end mand to gange i låret med en spids genstand. Senere samme dag stak han en sprittusch op i endetarmen på et offer.

ANNONSE