Nyt

Kosovoalbaneren Ismaajl Rama fik betingede udvisningsdomme i 2014 og 2016, men nu gik den ikke længere. En lykkelig skilsmisse kan man vel ikke kalde det, men det lyder da til at være en fornuftig aftale til det fælles bedste. Fra JyskeVestkysten – Drama i retten: Storhæler amok da han blev udvist for altid.

“34-årige Ismajl Rama blev idømt to år og seks måneders fængsel og udvist for bestandigt, da der torsdag faldt dom ved Vestre Landsret.

… den 34-årige begyndte at råbe og skrige, da landsdommer Annette Dellgren havde læst dommen op. … Det gad dommeren dog ikke at høre på, og så afbrød hun retsmødet i fem minutter, mens at Ismajl Rama råbte albanske gloser efter dommeren.

… der måtte fire vagter fra kriminalforsorgen til at berolige ham. Da retsmødet igen blev genoptaget, var det kun med en begæring om fortsat varetægtsfængsling og nogle fortsatte bemærkninger fra den tiltalte:

– Jeg rejser fra det her usle land. Jeg skal bare væk herfra, sagde han henvendt til de familiemedlemmer og tilhørere, som havde taget plads bagerst i Vestre Landsret.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria