Nyt

Torsdag afsagde retten i Roskilde dom i en sag om voldtægt af en 19 årig i april 2018.

Voldtægten er sket i et kælderum.

Politiet skriver i en pressemeddelelse:

Den ene mand – en 26-årig dansk statsborger – blev idømt 2½ års ubetinget fængsel, medens den anden – en 35-årig statsløs palæstinenser – der havde været i Danmark siden han var barn, blev idømt 3½ års ubetinget fængsel samt udvist for bestandigt. Begge blev fængslet efter dom, og begge ankede dommen på stedet til landsretten.

Retten lagde både ved strafudmålingen og udvisningen af den 35-årige mand vægt på, at han flere gange tidligere var dømt for personfarlig kriminalitet, herunder voldtægt.

“Jeg er naturligvis tilfreds med, at retten har vurderet beviserne i sagen på samme måde som anklagemyndigheden, samt at retten ved strafudmålingen har lagt sig tæt op af anklagemyndighedens påstande”

udtaler senioranklager Randi Tvile fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Begge domme er anket.

Mid- og Vestsjællandspoliti

TV2

ANNONSE