Nyt

Et muslimsk ægtepar bosat i Sorø Kommune er blevet idømt fængsel for at have mishandlet parrets fire døtre. Kvinden fik en dom på ét år og tre måneders fængsel, mens manden fik en dom på ét år og to måneders fængsel. Begge er blevet udvist af Danmark med et indrejseforbud på 12 år. Det fremgår af en dom i byretten i Næstved, som Sjællandske refererer.

Den 41-årige mor og den 51-årige far blev kendt skyldige i sammen at have mishandlet og udsat deres fire mindreårige døtre for vold gennem en periode på fem år.

Døtrene, der i dag er 17, 16, 11 og tre år, blev blandt andet sparket og slået, brændt med en lighter og tvunget til at sove med stærke chilier i munden. Pigerne fik også forbud mod at tale med danske drenge, og forældrene ødelagde døtrenes tøj, hvis det var ”for dansk” eller udfordrende.

Døtrene måtte heller ikke gå i svømmehallen, tage arbejde eller deltage i arrangementer på deres skole, og de blev dagligt truet med tæsk.

En af døtrene blev ifølge anklageskriftet truet med at blive begravet levende, hvis hun blev forelsket i en dreng eller stak af hjemmefra. En anden datter blev truet med at blive slagtet eller tvangsgift med en fætter.

ANNONSE

Forældrene overvejer at anke byrettens afgørelse til landsretten.

 

Mere hos Sjællandske

(Foto: Still fra Ayaan Hirsi Ali ‘s film Submission)

Se også Statsradio: Muslimske Faduma Adan Ibrahim udtrykker forståelse for terrordrab, ‘Undskyld Muhammed’-aktivist Anders Bøtter får værtsrolle…

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige