Kommentar

Jagten på oprindelsen af ​​coronavirus er ikke slut. Så længe kortene ikke bliver lagt på bordet, vil mistanken hænge som en tung sky over både videnskab, sundhedsmyndigheder og andre myndigheder. Der er kommet et mistillidsbrud mellem befolkningen og myndighederne, som kun kan helbredes ved at frigive al dokumentation.

De, der stadig holder spørgsmålet i live, pådrager sig myndighedernes, Big Tech og Big Pharmas vrede.

Nu har en uventet person blandet sig i debatten, og han er ikke hvem som helst. Jeffrey Sachs har en høj stjerne i etablissementet. Han forventes at følge strømmen. Når han sammen med en anden forsker stiller sig bag kravet om en uafhængig undersøgelse og siger, at det, vi hidtil har set, ikke er overbevisende, gør det indtryk. Især når artiklen En opfordring til en uafhængig undersøgelse af oprindelsen af ​​SARS-CoV-2-virussen er publiceret i tidsskriftet for American Academy of Sciences. A call for an independent inquiry into the origin of the SARS-CoV-2 virus

Hvorfor er denne artikel ikke nævnt i norske eller internationale medier? Du kan lige så godt spørge, hvorfor der ikke har været opmærksomhed omkring WHO-kongressen i Genève, der skal stemme om direktiver, der vil underkaste verdensbefolkningen WHO’s diktat, et ikke-valgt, korrupt organ i Kinas tjeneste. Biden-regimet har fremsat forslagene. Samme Biden sagde mandag, at USA ville forsvare Taiwan, kun for at blive rettet af dets egne medarbejdere: Præsidenten mente ikke, hvad han sagde. Men det vil den norske offentlighed ikke få at vide.

ANNONSE

Norge er blandt de lande, der angiveligt har forpligtet sig til at stemme ja til at placere det norske sundhedsvæsen og befolkningens sundhed under FN-tyranni. Vi spurgte Sundhedsministeriet, om det var rigtigt. Ministeren, Kjerkol er i Genève. Men hendes pressesekretariat har endnu ikke svaret.

Sådan demonstrerer de, at påstandene om tyranni er sande. Det er allerede begyndt. Befolkningen har ikke ret til at vide noget. Den er allerede umyndiggjort.

Derfor er artiklen af ​​Jeffrey D. Sachs og Neil L. Harrison så vigtig. Det hamrer ind, hvor lidt vi har lært om en pandemi, der har dræbt syv millioner mennesker.

Visse ting er faktuelle og indiskutable. Men selv disse er ikke blevet nævnt i norske medier: Samarbejdet mellem det amerikanske sundhedsdepartement ved Tony Fauci i National Institute of Health, EcoHealth Alliance, Department of Defense Threat Reduction Agency, DARPA, University of North Carolina, University of California og Institute for virologi i Wuhan og en række andre kinesiske institutioner. Når man ser på denne række af institutioner, forstår man, at hundreder, måske tusinder af mennesker var involveret i mislykkede forsøg. Hvad gjorde de så? De lagde låg på al information og slettede deres spor.

Ikke kun kineserne. Fauci og hans netværk arbejdede hånd i hånd for at kontrollere informationerne. De havde samme holdning til information: Den skulle skjules. Og Fauci har fået mundkurv på. Han fik lov til at bestemme politikken under pandemien og har gjort uoprettelig skade på millioner af amerikanere og alle, der var inden for hans indflydelsessfære, Camilla Stoltenberg og norske læger insisterede på mundbind, selvom undersøgelser længe har vist, at det var nytteløst. De ville presse gravide kvinder til at tage vaccinerne.

En egenskab går igen: De var aldrig i tvivl. Der var ikke plads til at gøre indsigelse. Så skal man være skeptisk. Især når udenlandske redaktioner fortæller en helt anden historie end de statsunderstøttede norske.

Velrenommerede læger blev smidt af de sociale medier, af Google, Facebook og Twitter. Big Tech og Fauci opkastede sig til medicinske autoriteter.

Som Sachs skriver: Folks tillid til videnskaben og myndighederne er væk. Hvis den skal genopstå, skal sandheden frem.

Men i stedet vælger USA at skære ned på verdens sundhedsvæsen, og Norge er med på vognen. Norske medier skriver intet. Det gør heller ikke danske og svenske.

Det er så skørt, at du ikke kan tro det er sandt. Men det er sandt. Du vil vågne op til en ny pandemi og få besked på at tage en vaccine, du ikke aner, hvad indeholder. Bestemt af en eller anden FN-bureaukrat som Tadros. I baggrunden griner Bill Gates, Klaus Schwab og George Soros. Det er lykkedes. De har fuld kontrol.

Mistillid

Det konglomerat, som eksperimenterede med coronavirus, vækker mistanke om at USA driver bioteknologisk forskning som ikke tåler dagens lys. Parallellen til biolaboratoriene i Ukraine er klar.

For det fjerde har NIH, en af hovedfinansiererne af samarbejdet mellem USA og Kina, undladt at lette undersøgelsen af oprindelsen af SARS-CoV-2 (4), skabt mistillid til amerikanske bioforsvarsforskningsaktiviteter.

Meget af arbejdet med SARS-lignende CoV’er, udført i Wuhan, var en del af et aktivt og stærkt samarbejdende amerikansk-kinesisk videnskabeligt forskningsprogram finansieret af den amerikanske regering (NIH, Defense Threat Reduction Agency [DTRA] og US Agency for International Development [USAID] ]), koordineret af forskere ved EcoHealth Alliance (EHA), men involverer forskere ved flere andre amerikanske institutioner.

Andre lande kan også have været involveret. Afsløringer truer dermed deres ansvar for tidens sundhedsskandale. De er også interesserede i, at sandheden ikke kommer frem.

Når man læser om det omfattende amerikansk-kinesiske samarbejde, kan man ikke lade være med at tænke: Det var ikke kun arbejdspladser, der blev flyttet fra USA til Kina. Samarbejdet handlede om noget meget mere. De var også partnere i udviklingen af ​​biologiske våben.

De gik fra at indlemme Kina i WTO i 2001 til at blive ”partners in crime” med et regime, der har til formål at regere USA.

Det er forræderi på et niveau, som det tager tid at forstå.

Andre lande kan også have været involveret. Afsløringer truer dermed deres ansvar for tidens sundhedsskandale. De er også interesserede i, at sandheden ikke kommer frem.

Når man læser om det omfattende amerikansk-kinesiske samarbejde, kan man ikke lade være med at tænke: Det var ikke kun arbejdspladser, der blev flyttet fra USA til Kina. Samarbejdet handlede om noget meget mere. De var også partnere i udviklingen af biovåben.

De gik fra at indlemme Kina i WTO i 2001 til at blive partnere i kriminalitet med et regime, der har til formål at regere USA.

Det er forræderi på et niveau, som det tager tid at forstå.

Vi kender fortsat ikke omfanget af samarbejdet:

De nøjagtige detaljer om feltarbejdet og laboratoriearbejdet i EHA-WIV-UNC-partnerskabet og engagementet fra andre institutioner i USA og Kina er ikke blevet offentliggjort til uafhængig analyse. Den præcise karakter af de eksperimenter, der blev udført, inklusive den fulde vifte af vira indsamlet fra marken og den efterfølgende sekventering og manipulation af disse vira, forbliver ukendt.

De amerikanske partnere har holdt offentligheden og (NB!) amerikanske brugere i uvidenhed og spist dem af med forsikringer, som ikke kan kontrolleres.

EHA, UNC, NIH, USAID og andre forskningspartnere har undladt at afsløre deres aktiviteter til det amerikanske videnskabelige samfund og den amerikanske offentlighed, i stedet for at erklære, at de ikke var involveret i nogen eksperimenter, der kunne have resulteret i fremkomsten af SARS-CoV- 2.

Sachs og Harrison smider en bombe skjult i artiklen: Amerikanske og kinesiske forskere anmodede i fællesskab om, at virussekvenser i en amerikansk database blev fjernet fra offentligheden.

Den 11. maj 2022 vidnede fungerende NIH-direktør Lawrence Tabak over for Kongressen, at flere sådanne sekvenser i en amerikansk database blev fjernet fra offentligheden, og at dette blev gjort efter anmodning fra både kinesiske og amerikanske efterforskere.

USA bliver som Kina.

Sars-CoV-2 havde egenskaber, som forskere straks reagerede på: Det såkaldte furin-spaltningssted, FCS, ville ikke have opstået naturligt. Nogen havde plantet det der. Det har egenskaber, der minder om det, vi finder i nyrerne, lungerne og tyktarmen. Det er denne lighed, som virussen udnytter og gør det så let at overføre. Smitsomheden var ved design, og alligevel afviste kineserne oprindeligt, at virussen blev overført mellem mennesker. Folk på begge sider af Atlanten vidste, at de løj.

Særlige bekymringer omgiver tilstedeværelsen af ​​et usædvanligt furin-spaltningssted (FCS) i SARS-CoV-2 (10), som øger virussets patogenicitet og overførbarhed i forhold til beslægtede vira som SARS-CoV-1(1112). SARS-CoV-2 er til dato det eneste identificerede medlem af underslægten sarbecovirus, der indeholder en FCS, selvom disse er til stede i andre coronavira (13). En del af sekvensen af ​​spidsproteinet i nogle af disse vira er illustreret i alignmentet vist i fig. 1, hvilket illustrerer den usædvanlige natur af FCS og dets tilsyneladende indsættelse i SARS-CoV-2(15). Fra de første uger efter, at genomsekvensen af ​​SARS-CoV-2 blev tilgængelig, har forskere kommenteret den uventede tilstedeværelse af FCS i SARS-CoV-2 – implikationen er, at SARS-CoV-2 kan være et produkt af laboratoriemanipulation . I et review, der argumenterede imod denne mulighed, blev det hævdet, at aminosyresekvensen af ​​FCS i SARS-CoV-2 er en usædvanlig, ikke-standard sekvens for en FCS, og at ingen i et laboratorium ville designe en sådan ny FCS1314).

Nogen har designet virusset så at det udnytter kroppens eget forsvar og trænger gennem det. Vi husker Obama indførte et moratorium på ”gain of function”-forskning. Fauci gik ind på et lavere niveau og fik ophævet forbuddet da Trump tiltrådte.

Aminosyresekvensen af FCS i SARS-CoV-2 findes også i den humane ENaC α-underenhed (16), hvor den er kendt for at være funktionel og er blevet grundigt undersøgt (1718), FCS af human ENaC α har aminosyresekvensen RRAR’SVAS (Fig. 2), en otte-aminosyre-sekvens, der er fuldstændig identisk med FCS af SARS-CoV-2 (16). ENaC er en epitel-natriumkanal, udtrykt på den apikale overflade af epitelceller i nyrerne, tyktarmen og luftvejene (1920), som spiller en afgørende rolle i at kontrollere væskeudvekslingen. ENaC α-underenheden har en funktionel FCS (1718), der er essentiel for ionkanalfunktion(19) og er blevet karakteriseret i en række forskellige arter.

Der sidder tusindvis af forskere rundt om i verden som forstår hvad dette handler om. De kunne have fortalt offentligheden om hvad disse forskere har gjort, men de tier stille.

Her har man programmeret ind at kroppens naturlige forsvar skal tabe til virusset:

En konsekvens af denne “molekylære mimik” mellem FCS af SARS CoV-2 spidsen og FCS af human ENaC (21) er konkurrence om værtsfurin i lyset af Golgi-apparatet, hvor SARS-CoV-2 spidsen behandles. Dette resulterer i et fald i human ENaC-ekspression (21). Et fald i human ENaC-ekspression kompromitterer luftvejsfunktionen og er blevet impliceret som en medvirkende faktor i patogenesen af COVID-19 (22).

Sachs og Harrison udtrykker sig forsigtigt. De ved ikke med sikkerhed at det var Fauci, EcoHealth Alliance, Universitetet i Nord-Caroloina og instituttet i Wuhan som udførte denne ”gain of function”. Men de ved at denne alliance søgte om at få lov til at udføre et sådan eksperiment overfor Pentagons forskningsgren, DARPA, men fik nej.

Vi ved, at indsættelsen af sådanne FCS-sekvenser i SARS-lignende vira var et specifikt mål for arbejdet foreslået af EHA-WIV-UNC-partnerskabet inden for et 2018-tilskudsforslag (“DEFUSE”), der blev indsendt til US Defense Advanced Research Projects Agentur (DARPA). (25) 2018-forslaget til DARPA blev ikke finansieret, men vi ved ikke, om noget af det foreslåede arbejde efterfølgende blev udført i 2018 eller 2019, måske ved hjælp af en anden finansieringskilde. Måske fik de pengene et andet sted fra.

Det mindste man må forlange er at forskning og kommunikation bliver stillet til rådighed for en uafhængig kommission:

De relevante amerikansk-baserede beviser vil omfatte følgende oplysninger: laboratorie-notesbøger, virusdatabaser, elektroniske medier (e-mails, anden kommunikation), biologiske prøver, virale sekvenser indsamlet og opbevaret som en del af PREDICT-projektet (7) og andre finansierede programmer, og interviews af det EHA-ledede forskerhold af uafhængige forskere, sammen med en fuldstændig registrering af amerikanske agenturers involvering i finansieringen af forskningen i SARS-lignende vira, især med hensyn til projekter i samarbejde med Wuhan-baserede institutioner.

Sådan er det ikke sket. At der i stedet har været hvidvask bekræfter, at man forsøger at skjule sandheden.

Jo længere tid det tager for sandheden at komme på bordet, desto mere vokser tvivlen og mistænksomheden til de amerikanske myndigheder.

Vi skal vide, hvem der vidste og gav grønt lys, og hvem der gav ordre til at sløre, hvornår pandemien var en kendsgerning.

Husk, at Fauci også var imod, at Trump indførte et indrejseforbud fra Kina i slutningen af ​​januar 2020. Det samme var WHO.

De vidste bedre. Ligesom Kina ønskede de, at pandemien skulle være global.

ANNONSE

Mest læst

Servicemeddelelse

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid