Dag: 6. februar 2022

Tech-virksomheder, der advarer sine brugere mod det der få måneder senere bliver etablerede sandheder om coronavirus, kan uden videre postulere, at mænd kan blive gravide og føde børn.

Les Mer...

Tilskrevet Per Krafft den äldre (1724–1793) Olje på lerret, 82 x 66 cm, Svenska statens porträttsamling, Gripsholms slott, Mariefred. Portrettmodellen Carl Michael Bellman (1740-1795) er best kjent for sine humoristiske, parodiske og innimellom bokstavelig talt gravalvorlige tekster, skrevet til samtidens populære melodier, og samlet i Fredmans epistler (1790) og Fredmans sånger (1791). Noen har hevdet […]

Les Mer...

Der foregår overalt i Vesten en magt- og kulturkamp, hvis lige vi ikke har set siden opgøret mellem diverse totalitære ideologier og frihedstilhængere i 1930’erne. Kampen står om kontrollen med informationsstrømmen. Hvem havde forestillet sig, at storkapitalen skulle blive venstrefløjens bedste ven?

Les Mer...

1400 års erfaringer viser, at muslimer ikke vil integreres i samfund, som de betragter som vantro, og hvis borgere de ringeagter som laverestående.

Det er denne historie, politikerne burde forholde sig til, men de vil ikke.

Les Mer...