Nyt

Bemærk den glidende overgang mellem almindelige røverier og ‘brutale voldtægter’. Krigsbytte kan man behandle som man vil, og der er ikke videre forskel på penge, smykker og ‘ludere’. De tre tiltalte hedder Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah, Mohmad Hayel Munawwakh og Ali Mnawekh. En historie fra EB.dk – Tre flygtninge kræves udvist for rå voldtægter af prostituerede.

“- En helt igennem usædvanligt grov sag. Det har været virkelig voldsomt.

Sådan siger specialanklager Birgitte Ernst fra Østjyllands Politi om en straffesag om flere brutale voldtægter og røverier, som netop er begyndt ved retten i Aarhus.

Her er tre mandlige flygtninge med syriske rødder tiltalt for tre særdeles rå overfald på prostituerede kvinder to steder i Jylland og på Frederiksberg. …

Inden mændene tog derfra med kontanter og smykker, voldtog de ifølge anklageskriftet den ene kvinde og udsatte den anden for anden form for seksuelt overgreb. …

Dagen efter begik en af de 23-årige ifølge anklageskriftet et nyt røveri mod to prostituerede – denne gang på Frederiksberg sammen med en 18-årig landsmand. Her blev kvinderne slået og truet med kniv. Den ene kvinde blev voldtaget, mens den 18-årige førte en kniv hen over hendes ansigt og arme.”

ANNONSE