Doc-TV

Det var en av de store flaggsakene for det nye venstre på 60-tallet å angripe USA-imperialismen og ordet fascisme lå aldri langt unna. Nå reises anklagen igjen, men nå er det venstresiden som sitter ved makten og de vil ikke høre snakk om en slik anklage. Tvert i mot. De bruker fascisme og terrorisme mot sine motstandere, hardere enn noen gang. Det er snakk om særlover og et utbygd overvåkingsapparat. De har erklært sin egen befolkning krig.

Dette kommer ikke frem i europeiske medier for de er nesten alle styrt av venstreorienterte, noen ledere har sigar bakgrunn fra ytterste venstre som redaktør for Jyllands-Posten og direktør for Berlingske. De borgerliges motstandsløse overgivelse er en viktig forutsetning for det vi opplever. De overga seg uten kamp slik Republikanerne har gjort i USA.

Men venstresiden er ikke spesiell god på narrativer. De er heller ikke gode på sammensvergelser. Nå er de i ferd med å bli avslørt. Igjen. 6. januar var ingen spontan demonstrasjon som løp løpsk. Det var en nøye planlagt sammensvergelse av FBI, justisdepartementet og sannsynligvis mange andre. De mørke kreftene har kommet unna med mye, men dette vil de ikke komme unna. Hvordan de vil reagere er for tidlig å si, men de ser avgrunnen åpne seg under føttene deres.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid

Læs også