Doc-TV

Første skogpod i nattemørket. Noen tanker etter etikkmøtet i Pressens Faglige Utvalg. Document var årets versting og måtte selvsagt stille. Hvis man ikke utsetter seg for ubehagelige situasjoner vil man heller ikke erfare noe. Document trenger å måle avstanden til de andre mediene og benytte anledningen til å si vår mening.

Det står i Vær Varsom-plakaten at pressen skal vise bredde i kildetilfanget, men det kan man ikke påstå når det gjelder et stort tema som USA. Det står også at mediene har plikt til å granske seg selv om den kritiske funksjonen blir ivaretatt. Det merker vi lite til. Vi synes heller vi merker at de går i forsvar.

Den som intet våger, intet vinner. Man får ikke noe gratis. Se situasjonen heller fra en positiv side: En enestående anledning til å gjøre en forskjell. Norske medier har helt mistet grepet på USA. Det viktigste landet i Vesten, garanten for frihet.

ANNONSE

Derfor måtte vi kommentere og påpeke at Lurås og Resett også hadde mistet grepet på USA. Dette er en så viktig uenighet at vi synes det var på sin plass å påpeke det.

Vi må ikke være redd for debatt på høyrefløyen. Hvorfor skulle vi unnlate å si vår mening? Det er for lite debatt på høyresiden.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE