Doc-TV

Vesten har ikke vært drevet av ideologi tidligere. Den ideologien som har overtatt hodene til eliten minner om marxisme og trekker oss i en totalitær retning. Det er forklaringen på merkelige utspill som får en til å spørre om lederne lider av realitetsbrist.

Det grønne skiftet er en utopi som bidrar til realitetsbrist og samtidig truer fundamentet for industrisamfunnet. Nå skal vi leve av fantasien, omtrent som vi sa på 60-tallet: All makt til fantasien.

Mette Frederiksen drar Danmark i retning Bidens USA og åpner for amerikanske soldater på dansk jord. Det skaper en helt ny situasjon som russerne forståelig nok reagerer på. Tormod Heier ved Forsvarets høgskole bemerker at USA har drevet krigshisseri, men han dveler ikke ved at Demokratene sitter med roret. Eller at pressen i Norge og de andre nordiske land har gått over til å drive krigspropaganda.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også