Doc-TV

Dersom du ser gjennom politikeres og system­mediers propa­ganda og tåke­legging, fortjener du å bli kansellert, for uenighet eller debatt tåles ikke i vårt klima­frelste land. Det opplevde Document onsdag morgen da en forfatter­profil oppfordret til å boikotte oss. Det er ikke nødvendigvis konsekvens­fritt å påpeke at «Hans» ikke er resultat av bilkjøring og biff.

Forfatter Sigmund Aas oppfordret sine følgere til å boikotte «liksom-avisa» ved å si opp sine abonnement og tagget deretter inn Vipps og Altibox med forundring over hvorfor disse selskapene tilbyr oss tjenester.

Banktjenester er som kjent en nødvendighet i våre dager, hvor du mister all tilgang til å ivareta deg selv dersom du skulle være uheldig å tenke eller si noe «feil». Da går mer enn huset, for å si det slik, men det fortjener åpenbart alle som hevder at det ikke kan settes likhetstegn mellom såkalte menneskeskapte klimaendringer og regnværet som har satt deler av Østlandet under vann de siste dagene.

ANNONSE

Aas har muligens kommet på andre tanker, for Facebook-posten er siden blitt slettet, og han ønsket ikke å delta i Doc-TV.

Kveldens Dagsorden tar ellers en liten historisk gjennomgang av flom og vær i Norge, et blikk på hva forskjell mellom vitenskap og kvasivitenskap er, samt en samtale om kanselleringskulturen som dessverre har blitt alt for normalisert i våre dager.

Velkommen til Dagsorden.


YouTube
Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Rumble

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som e-bok.

 

ANNONSE