Doc-TV

På overflaten ser ting “normale” ut, men man skal ikke grave særlig dypt for å merke at mye er i bevegelse. Vi ser i kommentarfeltet at folk er i bevegelse. De oppfatter at strømkrisen og det at myndighetene bare vil pynte på den, ikke ta noen drastiske grep, er et vannskille.

De samme politikerne har heller ingen problemer med å fortsette eksperimentene på energisektoren som er det som driver priseksplosjonen. Man nekter å godta enkle, innlysende sammenhenger og fortsetter marsjen mot et grønt samfunn. Nedlegging av billige energikilder som kull og atomkraft og utfasing av gass og olje vil bare øke energikrisen, men politikerne vil ikke innse det.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE