Doc-TV

15. august var en dag hvor flere ting skjedde. Det var ettårsdagen for den katastrofale tilbaketrekningen fra Kabul, som ene og alene var Biden-regimets ansvar. Når Anniken Huitfeldt husket tilbake var det folk som falt ut ned fra fly, som om det var en ulykke, når det i virkeligheten var Biden-regimets skyld.

Det offisielle Norge vil ikke ta inn over seg hvilken katastrofe tilbaketrekningen var. Under Trump var ikke en amerikansk soldat drept på 18 måneder. Nå ble 13 drept av en selvmordsbomber.

I Arendal la Kjersti Løken Stavrum frem ytringsfrihetskommisjonens rapport. Det var ikke mye å skrive hjem om. Medlemmene var enige om at situasjonen for ytringsfriheten var ganske bra i Norge. Den kan bare bli enda bedre ved at flere minoriteter blir representert.

ANNONSE

De tilstedeværende syntes helt intetanende om den kulturkrigen som raser i USA og som vi også er del av. Løsningen i Norge synes å være å late som om den ikke eksisterer.

Mediene messet sist uke om hvor forferdelig Alex Jones er. Men ordet “kontroversiell” kan være et tegn på at man bør undersøke nærmere. Det er laget en dokumentarfilm om Jones og han har skrevet en bok som Steve Bannon har utropt til årets viktigste. Jones fikk en hel time på warroom. De førte en interessant samtale.

Hvorfor påpeke dette og tro det skal gjøre en forskjell? Fordi historien ikke står stille, fordi det gjelder å delta hvis man vil vinne. Hvordan kommer dagens politikk til å se ut om noen år? Er det sikkert at de pene og pyntelige vinner?

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE

Læs også

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid

Læs også