Nyt

Manden, der pløjede ind i juleparaden i konservative Waukesha søndag, skal være Darrell Edward Brooks. For bare en uge siden slap han ud af varetægtsfængsling for fem sager, da den Soros-støttede statsadvokat John Chisholm reelt har afskaffet kaution som et middel til at holde farlige forbrydere væk fra gaderne. Forbrydere slippes ret ud igen mod en symbolsk kaution.

Waukesha-massakremistænkte Darrell Edward Brooks blev løsladt fra Milwaukee County-fængslet mod $1.000 i kaution tidligere på ugen.

Her er Soros-tilknyttede Milwaukee-distriktsadvokat John Chisholm, der praler med at have afskaffet kaution og lykønsker andre Soros- distriktsadvokater.

 

Det siges, at Brooks efterlod et ID i bilen. Politiet har oplyst, at de har en mistænkt varetægtsfængslet.

Hvis dette er den rigtige person, vil det blive et våben mod Biden blandt konservative og uafhængige. Bidens kriminalreform betyder, at sådanne mennesker bliver løsladt direkte til gaden igen. Biden har også importeret tusindvis af kriminelle fra syd. Trump har i flere interviews påpeget, at andre lande tømmer deres fængsler og sindssygehospitaler og sender de indsatte nordpå.

George Soros har i flere år brugt store summer på at få valgt statsadvokater, som af princip er imod varetægtsfængsling. Chicago Attorney General, Fox, har løsladt flere personer, der har begået mord, så snart de slippes ud. Den mest berygtede offentlige anklager er Paul Gascon i Los Angeles, som er så forbrydervenlig, at han har mistet store dele af sit personale. De vil ikke arbejde for ham. I San Francisco er Chesa Boudin statsadvokat. Han er søn af to terrorister i Weatherman, en terrorgruppe, der dræbte en politibetjent i 1970’erne og forsøgte at sprænge Capitol Hill i luften.

ANNONSE

Alle disse statsadvokater er finansieret af George Soros. Sammen med Demokraternes ”defund the police” politik er de ansvarlige for, at kriminaliteten er eksploderet.

Alleged Waukesha Suspect Was Recently Released on Bond – Rapped about ‘F**k Donald Trump and F**k Pigs’ – Lived in Milwaukee, Launched Attack in Conservative Waukesha 

ANNONSE