Nyt

Retssagerne mod Trump er omgivet af skandaler. Georgiens justitsminister Fani Willis har haft et forhold til anklageren i sagen, Nathan Wade. Wade har indsendt regninger på i alt $650.000, penge Willis har udbetalt. De har taget på krydstogt sammen.

Men det er ikke alt. Wade har også haft to dagslange møder med den juridiske afdeling i Det Hvide Hus. Der har de dog ikke talt om vejret. Det Hvide Hus har været direkte involveret i retsforfølgelsen af ​​præsident-udfordreren. Wade fakturerede $250 i timen for møderne. Det kostede således $2.000 hver gang de blev enige om strategien mod Trump. Det underminerer, hvad der kan være tilbage af tillid til Biden-regimet og Demokraterne.

Det var Wade, der tvang Trump til at fremstille sig selv som en anden almindelig kriminel. Kunne det også være sket efter aftale med Det Hvide Hus? Det er let at forestille sig, at Demokraterne morede sig ved tanken om at se Trump på et “efterlyst” billede. Men også det mislykkedes. Trump formåede også at vende det til sin fordel.

ANNONSE

Fani Willis har tiltalt flere af Trumps nærmeste medarbejdere, fordi de satte spørgsmålstegn ved afviklingen af ​​valget i Fulton County. Der er kommet mange mærkelige ting frem under valget, f.eks. optællingen blev standset, og efter at valginspektørerne var sendt hjem, blev kufferter med stemmesedler trukket frem fra under bordene. Fulton County er blevet berygtet for disse historier, men Willis ønskede at vise, hvem der har magten, og anklaget flere af Trumps nærmeste medarbejdere. Nogle af dem er kravlet til korset og tilstået mindre “forbrydelser” for at slippe for mere omfattende anklager. Blandt dem, der tog et knæ, var advokat Sidney Powell og Jenna Ellis. Deres ry blandt konservative er ikke mere det samme.

Den person, der afslørede samarbejdet mellem statsadvokaten og anklageren, var Michael Roman, Trumps kampagneleder i Georgien. Han kræver nu, at hele retssagen afvises.

Willis vil bruge retten til at retsforfølge alle, der tør stille spørgsmålstegn ved valget i 2020, men halvdelen af ​​amerikanerne gør nu præcis det. Selv 20 procent af Demokraterne mener, at Biden er en illegitim præsident.

 

ANNONSE