Kommentar

Siden Joe Biden for elleve måneder siden blev præsident i USA, har Demokraterne i samarbejde med regeringen og hovedmedierne arbejdet fanatisk på at ændre landet fra et markedsøkonomisk, decentralt folkestyre til en centralt dirigeret socialistisk formynderstat. 
 
 Midlerne har været forrygende inflation, tårnhøje skatter, hjernevasket undervisning, forsyningskaos, åbne grænser og apartheid, der brændemærker alle hvide personer som systemiske racister og udbyttere af farvede mennesker. 
 
 Efterhånden som armoden og frihedstabet breder sig i det amerikanske samfund, viser alle målinger, at Biden-regeringens popularitet synker som en sten i vand. Alle regeringens projekter er katastrofale for det traditionelle, frihedselskende amerikanske samfund, men som jeg skrev her på siden den 3. oktober, er hadet mellem de to store politiske grupperinger stærkt og rodfæstet. Borgerlige amerikanere anses af Demokratiske vælgere som sociale rovdyr blottet for solidaritet med samfundets svageste. For de borgerlige vælgere fremstår Demokraterne som afsporede anarkister, der ansporer til grænseløs kriminalitet og økonomisk kaos. I Kongressen er Demokrater og Republikanere stort set ophørt med at tale sammen endsige samarbejde. Ingen løsninger er i sigte.
 
 Men nu kan vi se konturerne af en kontrarevolution fra skarer af borgere, der har fået nok. Første tegn var forældregrupper, der samlede sig i protest mod, at deres børn skulle undervises i Kritisk Raceteori, der stempler alle hvide som hadske udbyttere af sorte og brune mennesker. Protesterne omfattede også skolernes nye kønsfilosofi, hvor også børns køn er et valg og ikke biologisk bestemt. Dernæst led Demokraterne et sviende nederlag i Virginia, da vælgerne indsatte en Republikansk guvernør, og var på nippet til at gøre det samme i New Jersey, som ellers altid har været en solid Demokratisk bastion.
 
 Og nu bliver der oprettet et helt nyt universitet i Texas, der bliver kemisk renset for ensretning og venstresnoet meningstyranni. I stedet skal University of Austin være funderet i ytringsfrihed, fri forskning og fri udveksling af tanker og ideer, altså traditionelle akademiske dyder, der videnskabeligt, kulturelt og økonomisk har skabt den vestlige verdens demokrati og velstand. 
 
 En af stifterne, professor Peter Boghossian udtalte til FOX NEWS den 9. november, at University of Austin er et modtræk til de eksisterende universiteter, der er styret af totalitære kræfter, som fremmer ensretning og meningstyranni og ikke den frihed i undervisning og forskning, der er al fremskridts forudsætning. Austins nye universitet vil fra efteråret 2022 kunne tilbyde flere studier på master-niveau.
 

 Præsident Biden har ganske vist stadig endnu tre år til at gennemføre nye attentater på den amerikanske frihed og velstand. Men for hver dag er der stadig flere og flere, der vender kajakken og padler væk fra Demokraternes centralistiske formynderstat. Måske er der alligevel håb forude. Som Donald Trump sagde for et par dage siden: ”Er I begyndt at savne mig?”

 

ANNONSE