Nyt

Det forhenværende folketingsmedlem og nuværende byrådsmedlem i Aalborg Kommune, Per Clausen, deler på sin facebookprofil Enhedslistens valgmateriale, der er rettet mod indvandrere fra muslimske lande.

Per Clausen og venstrefløjen appellerer direkte til de mange muslimske vælgere, som venstrefløjen har importeret til Danmark.

På den måde kan de tidligere kommunistpartier i Enhedslisten få en stigende magt i samfundet på grund af de åbne grænser til muslimske tredjeverdenslande.

Enhedslistens Per Clausen er berygtet for at være den person, der lukkede to venstreradikale voldsmænd ind i folketinget i 2003. De to voldsmænd, hvoraf den ene har været kandidat for et kommunistisk parti, blev senere idømt fængselsstraffe for at have angrebet statsminister Anders Fogh Rasmussen og Farum-borgmesteren Peter Brixtofte.

Per Clausen var tidligere en del af Venstresocialisterne. Et venstreekstremt parti, der i folketinget stemte imod et forbud mod salg af børneporno i danske butikker. Flere medlemmer bakkede også op om muslimsk terror i Mellemøsten.

I dag prædiker Enhedslistens overhykler, Per Clausen, at danskerne skal droppe flyveturen og tage toget. Men i 2006 blev Per Clausen afsløret som det folketingsmedlem, der fløj allermest på skatteborgernes regning.

ANNONSE

Det blev til hele 176 enkeltrejser med flyet på bare et enkelt år. MF’eren Per Clausen gad ikke selv tage toget.

Enhedslisten prøver nu at kapre de muslimske stemmer fra specielt rivalerne hos Det Radikale Venstre.

Se også DF-kandidat Jeremy Bo Pedersen om C-kandidat Rasmus Sømod: ‘Jeg har læst budskaber i lykkekager med væsentligt højere troværdighed’

ANNONSE