Nyt

‘Frygt for radikalisering’ skriver Ekstra Bladets Jan Søgaard, men uden egentligt at kende den pågældende muslim lyder radikaliseringen til at være en realitet. Han har fornyligt ‘anlagt skæg’, hørte ’stemmer om religiøse ting’, og lyder som svært ramt at ‘Sudden Jihad’. Han erkendte i retten, at kommentarer på Facebook i en dansk oversættelse godt kunne lyde ‘ekstreme og racistiske’. Fra EB.dk – Frygt for radikalisering: Truede med at skære hovedet af dronningen.

“‘Hvis jeg ser nogen vende tilbage til mig, så skærer jeg hovedet af dronningen og hele den royale familie, og jeg har advaret og kommer ikke til at slå andet end på halsen’, skrev den 33-årige ifølge sigtelsen på Facebook. …

For nylig havde den 33-årige givet udtryk for, at alle danskere tilhører satan…

Truslerne, som den 33-årige sigtes for, er skrevet fra hustruens lejlighed i København mellem 16. og 24. oktober. I Københavns Dommervagt blev han sigtet for fem konkrete trusler, som han nægter sig skyldig i.

17. oktober kl. 14.52 skrev han ifølge sigtelsen en tekst ved siden af et foto af Rasmus Paludan, der holder en koran: ‘Hvis du er en mand, så vis dit ansigt offentligt, og så kan du brænde koranens ord, så brænder jeg Danmark og alt hvad der er i Danmark inklusive dig‘.

18. oktober kl. 18.15 kom truslen mod dronningen og kongefamilien.

To minutter senere fortsatte opslaget på Facebook: ‘Jeg vil give jer en uges tidsfrist. Hvis I ikke stopper, kommer I til at stoppe jeres liv alle sammen og for evigt I horeunger. Jeg kommer til at dræbe lige så mange mennesker, som der er stjerner‘.

Samme dag, en halv time senere, fortsatte truslerne: ‘Og jeg vil ikke lade en eneste vantro slippe…’.”

 

ANNONSE