Nyt

Thisted Bryghus kandiderer til titlen som Danmarks mest hykleriske ølmærke.

På den ene side udskammer Thisted Bryghus Nye Borgerliges vælgere og politikere som racister. Den administrerende direktør afviser at producere flere øl med Pernille Vermunds foto på etiketten.

Helt anderledes ser det ud, når Thisted Bryghus omfavner Christiania, der ligger i København.

På Christiania er hashmarkedet i stigende grad kontrolleret af skydegale indvandrerbander, hvor medlemmerne stammer fra muslimske lande.

Christiania er berygtet for at være et sikkert tilholdssted for voldelige aktivister fra det autonome miljø. De røde uromagere kaster med brosten og antænder pyromanbrande i Københavns gader. Efterfølgende kan de autonome aktivister søge ly på Christiania, hvor politiet har svært ved at navigere uden store forberedelser.

Christiania er kendt som et sted, hvor adskillige mennesker, herunder en politibetjent, er blev mejet ned med skydevåben – dræbt eller hårdt kvæstet. Mange af skudepisoderne har haft indvandrere i hovedrollerne.

Alligevel ser Thisted Bryghus ingen problemer i at være storleverandør af øl med Christiania-etiketter.

I 2009 kunne Thisted Bryghus stolt fortælle, at Christiania var bryggeriets største enkeltstående kunde med omkring 300.000 specialproducerede øl på et år.

Thisted Bryghus har aldrig taget afstand fra voldskriminalitet, brostenkast og narkotikahandel på Christiania og en strøm af narkopenge, der i stigende grad ender i lommen på kriminelle muslimer.

Thisted Bryghus er et af utallige eksempler fra det danske erhvervsliv, der støtter op om centrum-venstre-dagsordenen og nedrige racismebeskyldninger.

I sidste ende skal erhvervslivets tankegang styrke indvandringen fra Stormellemøsten og Afrika.

Virksomhederne håber, at globaliseringen og multikulturen medfører billig arbejdskraft, der består af farvede mennesker, som vil arbejde på vilkår, som danskerne takker nej til.

Thisted Bryghus hader islamkritiske danskere …og omfavner muslimer og kriminelle narkosælgere.

Ægte hykleri!

Se også
Uwe Max Jensen til svensk tv: Staten skal trykke Muhammedhund på 20-kroneseddel

ANNONSE