Nyt

En ledende medarbejder hos Københavns Politi afslører nu, at ordensmagten indgår hemmelige aftaler med aggressive demonstranter fra den yderste venstrefløj.

Københavns Politi stiller sine magtmidler og rådgivning til rådighed, så venstrefløjens radikaliserede aktivister kan fremstå handlekraftige og voldsomme.

“Så rækker vi hånden ud og tager kontakt til dem, der vil demonstrere…og siger ‘hvad kan vi hjælpe med’,” siger Peter Dahl, der er ledende politiinspektør hos Københavns Politi.

Hos Københavns Politi er det et erklæret mål at skaffe venstreorienterede aktivister god ‘medieopmærksomhed’ og ‘synlighed‘ hos befolkningen og journalisterne. Det oplyser Peter Dahl i et opsigtsvækkende interview.

Et af de hårrejsende og tydeligt ulovlige samarbejder mellem den ekstreme venstrefløj og Københavns Politi bliver sat i søen ved det store klimatopmøde COP15 i København i december 2009.

Under det 11 dage lange topmøde, der fandt sted i Bella Center i København, var der adskillige voldelige optøjer og aggressive scener med aktivister fra den yderste venstrefløj i hovedrollerne.

Meget af ‘klimaaktivismen’ i de københavnske gader udsprang fra det autonome miljø, hvor man gladeligt maskerer sig og bruger vold til at fremme sin målsætning.

Københavns Politi afslører, at politiet hjalp og støttede de hårdkogte demonstranter. Ordensmagten tog selv kontakt til det venstreradikale miljø forud for klimatopmødet:

“Der havde vi så en snak med dem omkring , hvad det var de ville,” siger politichefen Peter Dahl om de hemmelige møder med aktivisterne.

Politifolkene tilbyder deres hjælp til de aggressive klimademonstranter og foreslår, at der opføres en slags teaterstykke – men med ægte politifolk i hovedrollerne.

Københavns Politi arrangerer en politiafspærring tæt på klimatopmødets lokaler og ruller derefter ordensmagtens særlige plastikbånd ud.

Der er tale om det, der i daglig tale hedder en ‘minestrimmel’. En rulle plastikstrimmel med rød/hvide farver, der bærer politiets logo. Et magtmiddel på linje med blå blink og politistave, der kun må benyttes af politiet i Danmark.

De ophidsede klimademonstranter får, efter nøje aftale med Københavns Politi, lov til at løbe ind i det afspærrede område og ødelægge politiets plastikbånd.

Og her opstår det ulovlige samarbejde mellem Københavns Politi og de venstreradikale aktivister.

Politiets rød/hvide plastikbånd er ikke bare en rekvisit, der kan bruges, som man vil. Heller ikke af politiet!

Plastikbåndet anses som et af politiets magtmidler. Det er denne form for afspærring, man ser rullet ud, når der er ildebrande, drabsefterforskning eller andre hændelser, hvor politiet skal kunne arbejde i fred.

ANNONSE

Ingen personer må overskride denne afspærring uden politiets tilladelse. Alligevel misbruger Københavns Politi sine beføjelser i december 2009:

“Demonstranterne ville rigtig gerne have nogle gode billeder af, at der var noget civil ulydighed, og de sprang politiets afspærringer,” fortæller Peter Dahl fra Københavns Politi.

Politiet efterkommer demonstranternes ønsker og overtræder dermed loven.

Plastikbåndet, der bruges til afspærring, bærer politiets logo. Derfor er det ulovligt at misbruge – både for borgerne og ordensmagten. Politifolk må heller ikke lufte pistolen uden grund eller bruge det blå udrykningsblink til at hente en pizza.

Københavns Politi overskrider sine beføjelser, da Københavns Politi misbruger sit afspærringsbånd til at skabe et voldsomt optrin – i fællesskab med venstrefløjsaktivister.

“Så laver vi en aftale med dem (de autonome, red.) om, at den her ‘ministrimmel’ må I gerne sprænge,” forklarer politichefen Peter Dahl og fortsætter:

“Det vil sikkert give nogle rigtig gode billeder. Nu har man brudt politiets afspærringer.”

Foran de rullende kameraer løber aktivisterne ind i politiets plastikbånd og sprænger det. Politiet nikker anerkendende og smiler. De røde klimaaktivister får lov til at se hårdkogte og handlekraftige ud i verdenspressens øjne.

Det hele er dog bundulovligt!

Politiet misbruger sine magtmidler til at hjælpe politiske aktivister med at opnå deres ideologiske målsætninger.

Optrinnet ender oven i købet som ‘fake news’ i medierne, fordi befolkningen tror, at der er voldsomme uroligheder i Hovedstaden.

Københavns Politi bruger sit magtmonopol til at hjælpe venstrefløjens klimaaktivister med at komme på tv-skærmen og på forsiden af avisen.

Der er intet ulovligt i, at politiet holder møder med demonstranter og fortælle om lovens rammer. Men ordensmagten overtræder sine beføjelser, hvis den medvirker til at fremme politiske budskaber.

Hvorfor skal den almene befolkning fremover respektere politiets afspærringsbånd? Nu ved borgerne ikke længere om, afspærringsstrimlen er sat op for at skabe god mediedækning.

Københavns Politi har et forklaringsproblem.

“For os drejer det sig om dialog,” erklærer Peter Dahl fra Københavns Politi.

Men myndighederne har mistforstået deres opgave. Deres opgave er at opretholde sikkerhed og orden i gaderne.

Danskerne skal IKKE have et ‘dialog-politi’, der hjælper klimaaktivister eller andre politiske parter med at fremme deres budskaber.

Politiet skal være hele Danmarks politi – ikke blot et vedhæng til venstrefløjens galpende klimafolk.

ANNONSE