Kommentar

Da han trådte tilbage som præsident, advarede Dwight Eisenhower mod det militær-industrielle kompleks. Siden da er sikkerhedsenheden vokset til et monster. Det er ikke de folkevalgte, der bestemmer. Det er bureaukraterne, som ingen har valgt. Derfor blev Michael Flynn en trussel, da han blev udnævnt til Trumps nationale sikkerhedsrådgiver. Flynn var en tre-stjernet general. Han vidste, hvordan systemet fungerede, og hvor hundene blev begravet. Han måtte fjernes.

Interviewet med Tucker Carlson er et must-see. Flynn fremstår som en afbalanceret, reflekterende person med fuldt overblik og en god hukommelse.

Under den kolde krig bestod præsidentens sikkerhedsrådgivere, National Security Council, af 45 mennesker. Dette var under Henry Kissinger som national sikkerhedsrådgiver. Man skulle tro, at når den kolde krig var forbi, ville tallet falde. Men under Obama var der 400. De bestod stort set af udsendinge fra andre instanser, der ville vide, hvad der foregik i Det Hvide Hus, så de kunne beskytte deres interesser.

Flynn var en trussel mod dette system.

De oversøiske krige var blevet en selvkørende maskine, der gjorde mange mennesker i Washington rige. Flynn var en trussel.

Han og Trump var enige om, at den reelle trussel var Kina.

Kina sendte hvert år 100.000 studerende til USA. De havde i alt omkring 300.000 studerende i USA, som efter deres uddannelse søgte lærepladser i forbundsregeringen, universiteter, laboratorier, medier, you name it. De greb hvad de kunne af patenter og viden og tog det tilbage til Kina. Systemet var fuldstændig ude af kontrol, fordi Obama og Biden så Kina som en ven.

ANNONSE

Hundredtusinder af job var blevet flyttet til Kina og havde gjort virksomheder og bureaukrater utroligt rige.

Trump og Flynn truede guldkalven.

Den dybe stat, som er den konspiratoriske side af det, der kaldes den administrative stat, vil for enhver pris beskytte dens interesser. Det var, hvad Trumps fire år demonstrerede. De var villige til at bryde alle reglerne, alle procedurer for at få ham fjernet. Men på den måde måtte de vise deres ansigt, og det amerikanske folk opdagede deres udemokratiske magt. De forstod, at dette er et system, der har sat sig over forfatningen og folket.

Under Biden har de erklæret krig mod folket med politisk forfølgelse. De samme metoder, der blev brugt mod Trump, bruges nu mod forældre, der kritiserer skoleledelsen, mod soldater, der kræver ansvar og er for patriotisme, og mod medarbejdere, der nægter vaccinationer.

Biden -regimet har erklæret krig mod folket. De importerer et nyt folk i syd. Amnesti og retten til statsborgerskab er indlejret i de superpakker, der er i kongressen.

ANNONSE