Nyt

Skærmdump Luksusfælden

27-årig Imad Khariro fra Slagelse er droppet ud af 11 uddannelser, og er ligesom sin konvertit-kone Izabella arbejdsløs. Koranen stod fremme, og da den kvindelige vært fortæller, at hun har fundet et job til ham som skraldemand, kommer den indre palæstinenser frem. Flere medier omtaler tirsdagens afsnit af Luksusfælden, herunder BT – Arbejdsløst ‘Luksusfælden’-par chokerer: River jobtilbud i stykker.

“Det er ikke noget så afstressende som den ugentlige seks timers køretur frem og tilbage til grænsen. Det mener 27-årige Imad fra Slagelse, der sammen med sin kæreste Izabella er hovedperson i tirsdagens afsnit af TV3-programmet ‘Luksusfælden’.

Men Imad er på kontanthjælp, Isabella er sygemeldt, og de mange køreture, inklusive grænsehandel, kan løbe helt op til 15.000 kroner om måneden.

… i samme ombæring giver hun ham et jobtilbud som skraldemand, som Imad med det samme river i stykker.

Du sidder og giver mig en jobsamtale som skraldemand? Det synes jeg er meget respektløst!‘ mener Imad, der forsvares af kæresten med, at man jo skal trives på sit arbejde.”

“Jeg synes, at det er nedværdigende, da eksperten Louise siger, at hun har arrangeret en jobsamtale til mig, hvor jeg kunne blive skraldemand. Hun kunne have sagt ‘renovationsarbejder’. Men der skulle lægges vægt på ordet skraldemand. Så jeg ville give lidt retur ved at rive tilbuddet midt over.”(Imad Khariro, EB.dk, 5. oktober 2021)

ANNONSE