Kommentar

Det nye studie af 2.000 sundhedsarbejdere i Sverige, som viser at immuniteten synker til 15 procent efter syv måneder, kuldkaster hele den plan myndighederne har solgt offentligheden: Tag vaccinen og vær beskyttet. Hvis det bliver med tilføjelsen: Men kun i syv måneder, vil det ryste tilliden til systemet.

Skal folk tvinges til at tage vaccinen hver syvende måned for at være beskyttet? Joe Biden tog et såkaldt ”booster shot” for et par dage siden. Han er gammel og skrøbelig. Men hvad med gravide eller unge – skal de udsætte sig for risiko hver syvende måned? For der er en risiko for hvert “skud”. Det ved vi, og kundskaberne om bivirkninger vil blive større. I nat havde Laura Ingraham en anæstesilæge i studiet, som kunne fortælle at både Moderna og Pfizer indeholder et stof, man længe har vidst giver allergiske reaktioner. Alligevel vil man ikke informere offentligheden om det. Sådan uansvarlighed og uærlighed straffer sig.

Pres

Myndigheden har lagt et voldsomt pres på befolkningen for at de skal lade sig vaccinere. Der er betydelig skepsis i en del af befolkningen, mens et flertal er lydige. Også disse kan nu komme i tvivl: Ved myndighederne hvad de snakker om? Vi, der har fulgt Tucker Carlson og Laura Ingraham helt siden pandemiens start, ved at der er masse information som ikke er kommet frem.

ANNONSE

Facebook, Google og Twitter indgik et samarbejde med Anthony Fauci om at lukke den offentlige debat ned. Selv den moderate Barrington Declaration blev censureret. Selv læger som bare ville fortælle om alternative behandlinger blev censureret.

Den massive bagvaskelse af hydroxyklorokin, remdesivir og ivermectin var hysterisk og har vist mange indenfor sundhedsvæsenet at dette ikke handler om sundhed. Det handler om magt og kontrol.

Kina

Dette angreb på ytringsfrihed/pressefrihed og folks ret til viden og lægers ret til at informere patienterne, er noget af det mest alvorlige som er sket under pandemien. Big Tech, Big Pharma og Big Government umyndiggjorde befolkningen.

Denne magtkonstellation tog dermed et stort skridt i retning mod Kina, hvor virusset kom fra. Vi importerede ikke bare virusset, men den kinesiske model som bygger på netop kontrol med alt hvad indbyggerne gør.

Der findes en latent skepsis hos folk mod denne udvikling, og det er ikke usandsynligt at vi vil få uventede udslag af modstand at se.

Også dette er myndighederne på vagt overfor og medierne hjælper dem ved at fremstille modstandere af lockdown og vaccinepas som kuk-kuk, forskruede, fra venstre og højresiden.

Men det burde ikke være vanskelig at se, at i lande som Frankrig og USA er der helt andre ting i gang.

Stiller sig bag tvangsregimet

Tirsdag var der en demonstration i New York mod vaccinetvang for offentlig ansatte. NRKs USA-korrespondent Anders Tvegård stod der og beskrev dem som snotdumme, der ikke tog hensyn til andre.

Politikken i Norge  og Danmark har ikke været så ekstrem som i USA, men NRK, DR og de andre medier fremstiller Biden som rationel. Her er vi ved noget af det mest skræmmende ved dagens regime i Washington: De styrer efter en agenda som får mange til at spekulere over, hvad den går ud på. Det er ikke rationelt at åbne grænserne midt under en pandemi. Sundhedspersonalet i New York får sparket, hvis de ikke tager vaccinen. Flere sygehuse har allerede måtte reducere kapaciteten. Men migranterne, som strømmer over grænsen får et tilbud om frivillig vaccine. Mens grænsepolitiet har fået vaccineultimatum.

Det er ikke rationelt. Det er ikke sådan et fornuftig indrettet samfund styres. Det er autoritært og ikke-demokratisk.

Leger med folks tillid

Myndigheder og medier leger med folks tillid. De er ikke ærlige. De snyder folk. Men derved risikerer de at rive grundlaget for den tillid, som er helt nødvendig for et civiliseret samfund, væk.

Hvis befolkningen nu få besked på at tage vaccinen hver syvende måned, hvordan vil de reagere? Det var ikke del af aftalen. Ved myndighederne hvad de har gang i, eller fører de os bag lyset? Som tv-værten Bill Maher sagde da tredje dosis kom på dagsordenen: -Nu er det nok. Jeg tog to stik ”for the team”, men jeg tager ikke et tredje. Dette er galskab.

 

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE