Doc-TV

En samtale mellom studio i Oslo, to nordmenn i Italia, hvorav den ene fastboende, og en svenske i Stockholm. Tema: Bomben i Gøteborg.

Helena Edlund kaller det en game changer. For første gang går de kriminelle løs på en hel boligblokk, etter sigende fordi det bor en politimann der som har vitnet mot dem. Da svarer bandene med å bombe blokka hvor han bor? Kan det bli mer u-skandinavisk?

Christian Skaug forteller at italienere er politisk usentimentale. De venter seg ingenting fra staten, mens vi nordboere har blitt avhengige av staten. Vi lever med det som amerikanerne kaller the Nanny state, staten som tar seg av oss fra vugge til grav.

Men nå har staten tatt inn flere hundre tusen nye klienter som også får forpleining fra vugge til grav, og siden de begynner på et lavere nivå, må de få enda bedre forpleining, hvilket fører til gnisninger. Det gjør også det faktum at utlendingene bringer med seg vold og kriminalitet.

ANNONSE

Myndighetene, mediene og politikerklassen insisterer på at disse er like gode svensker, dansker og nordmenn som de innfødte. I USA sier Biden og Demokratene at innvandrerne er de virkelige amerikanerne.

Myndighetene skyver sine egne borgere fra seg og er opptatt av å forsikre om at de nye er minst like verdifulle. Det samme gjelder deres kultur og religion.

Men så skjer det ting som stiller situasjonen i et nytt lys: For Norges del var det drapet på en avdelingsleder for NAV i Bergen og de traumatiserende skadene på en kollega. For Sverige har det vært mange voldshendelser, men begeret rant over med bomben i Gøteborg.

Alle vet at dette har sammenheng med de demografiske endringene. Man kan omgjerde den offentlige debatt med så mange skranker og forbud man vil. Realiteten snakker høyere.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

ANNONSE

Læs også

Læs også