Nyt

Det er en venstreekstrem dommer med tråde til islamisk terror og jødehad, der skal afgøre rigsretssagen mod folketingsmedlemmet Inger Støjberg.

73-årige Anne Grete Holmsgaard har siddet i folketinget for Venstresocialisterne og Socialistisk Folkeparti, og hun er en af de 30 dommere i Rigsretten.

Anne Grete Holmsgaard kan uden at blinke afsige en juridisk hævn over tidligere integrationsminister Inger Støjberg, der ville adskille mindreårige piger fra deres ældre muslimske ægtemænd.

Muslimske terrorister har fået fuld opbakning fra rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard – så det ser sort ud for islamkritikeren Inger Støjberg.

I 1980 rejser Rigsrettens dommer Anne Grethe Holmsgaard til Mellemøsten. Her mødes hun med topterrorister fra den islamiske jihadgruppe PFLP.

Turen inkluderer et besøg i islamisternes træningslejre, hvor terrorister bliver uddannet til at dræbe jøder og vestlige borgere i hellig krig.

Anne Grete Holmsgaard holder møde med terroristerne Tashir Quba og Marwam Al-Fahoum. De to palæstinensiske jihadister er berygtet for at have samarbejdet med terrorgruppen Blekingegadebanden, der invaliderede deres ofre og dræbte en dansk politibetjent.

En af Blekingegadebandens terrorister har også samarbejdet med Red Barnets konstituerede generalsekretær, Janne Tynell. Blekingegadebandens målsætning var at udbrede ‘international solidaritet’. Om få dage står Janne Tynell i spidsen for en landsdækkende pengeindsamling for Red Barnet. Janne Tynell danner par med Pele Dragsted – stifter af Enhedslistens såkaldte tæskehold Antifascistisk Aktion, der overfalder og intimidere Enhedslistens politiske modstandere.

Under sit terrorbesøg i Mellemøsten laver rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard en samarbejdsaftale med de voldelige islamister. Det bliver aftalt, at der skal udkæmpes en fælles kamp mod den “zionistiske enhed og en total ødelæggelse af denne”.

ANNONSE

På islamisk terrorsprog betyder det, at Anne Grete Holmsgaard, hendes politiske kammerater og terroristerne vil bekæmpe Israel og jøderne med alle midler.

I 1984 skriver Anne Grete Holmsgaard, at alle jøder potentielt er fjender, når det endelige revolutionære opgør kommer. Det minder om et jødehad på linje med den antisemitisme, som Hitlers naziregime stod for.

Under De Olympiske Lege i 1972 dræber muslimske terrorister 11 israelske sportsfolk – nogle bliver brutalt skudt ned på klos hold. Anne Grethe Holmsgaard bliver senere spurgt, hvorvidt hun tager afstand fra den blodige terror, der var rettet mod uskyldige sportsfolk.

Anne Grete Holmsgaard støtter sine arabiske terrorvenner:

“Jeg opfattede ikke palæstinensernes kamp som terrorisme, men som befrielseskamp,” lyder der kyniske svar fra den islamofile rigsretsdommer.

I foråret 1978 sniger en gruppe muslimer sig ind i Israel. De skyder en ung kvinde på stranden og kaprer derefter en bus. Herefter dræber de 37 civile israelere – herunder mange børn. 82 mennesker bliver såret.

Den magtfulde rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard bakker igen op om de muslimske terrorister.

“Vi afviser, at den palæstinensiske befrielsesbevægelses flykapringer og aktioner i Israel er terrorisme,” skriver Anne Grethe Holmsgaard.

Jihadsympatisøren Anne Grethe Holmsgaard er udpeget som rigsretsdommer af SF – Socialistisk Folkeparti.

Det ventes, at Anne Grete Holmsgaard kan afsige sin dom over Inger Støjberg inden jul 2021.

Fremtiden ser sort ud. I det danske retssystem lader man en islamofil terrorsympatisør dømme en islamkritiker.

Gælder retssikkerheden kun for venstrefløjen?

*

Se også Copenhagen Pride 2021: AEH’er overfaldt Christian Mathiesen og Frederik Fryland – ‘Hvad er der galt med dig, bøsserøv’

ANNONSE