Nyt

Damir Al-Ali, der fik kæmpeerstatning efter at have voldtaget Petra; Foto: FT, KP

Jeg ved ikke hvorfor feminister er så vild med indvandringen, for de ædle vilde, viser sig ofte at være mere vild end ædel. Syriske brødre voldtager to kvinder, herunder 42-årige Petra. Da den ene bror angiveligt var under 18 år på gerningstidspunktet, får han nu 610.000 kroner i erstatning af den svenske stat. Langt mere end hans ofre. Fra EB.dk – Erstatning: Offer fik 2180 kr – voldtægtsmand 610.000 kr.

“Kvinden blev voldtaget i 2017 af to personer, der senere blev dømt for voldtægt af den 42-årige, plus en anden kvinde, de havde kidnappet og holdt indespærret i et døgn i en kælder. …

De dømte skulle betale 225.000 til kvinden i erstatning, men så velhavende var de ikke, så hun har derfor kun modtaget de tre tusinde svenske kroner.

Og så har det vist sig, at den ene gerningsmand faktisk var under 18 år, da han voldtog. Det var retten ikke klar over, og 16-årige får rabat på fængselsdomme. Da han dermed har siddet 14 måneder for meget i fængsel, skal han nu have erstatning.

“Syriern Damir Al-Ali kidnappade tillsammans med sin bror en kvinna och våldtog, förnedrade och misshandlade henne i nästan 17 timmar. Några veckor dessförinnan våldtog han ytterligare en kvinna under brutala former. Nu får Al-Ali 840 000 kronor i skadestånd av staten för att han suttit fängslad – mer än tre gånger så mycket som sina offer.” (Bulletin.nu)

 

ANNONSE