Nyt

Det tyske politi har tiltagende problemer med migranter og asylsøgeres kriminelle og voldelige adfærd, der ikke alene udgør et problem i  forhold til borgernes tryghed, men som også udviser tiltagende foragt for ordensmagten som på lange stræk synes handlingslammet, når det gælder indgribende foranstaltninger i forhold til migranters kriminalitet.

Formanden for den tyske politiforening, Rainer Wendt er frustreret:

They despise our country and laugh at our justice,” Mr. Wendt said.

“If there is no pre-trial detention made, no imprisonment is imposed, and no deportations carried out then the police make multiple arrests and the perpetrators get away with it,” he added and stated that the migrants are often then released.

Den tyske politiformand henviste også til den såkaldte ‘Casablanca Report’som dokumenterer tilstedeværelsen af  2,244 nordafrikanske kriminelle alene i Düsseldorf, og han påpeger, at det såmænd ikke er usædvanlige tal, men at andre større byer i Tyskland huser et lignende antal.

ANNONSE

Og de nordafrikanske migranters kriminelle adfærd er da også grænseoverskridende. Senest har politiet i Düsseldorf arresteret en marokkansk mand for den 2. oktober at have angrebet og sexuelt krænket en 90-årig kvinde. Dette skete ved højlys dag, da den 90-årige var på vej hjem fra kirke.

Marokkaneren havde skubbet hende ind i en smal gyde, hvor han krævede penge af hende og efterfølgende krænkede hende sexuelt. Manden har tidligere været arresteret for røveri mod en teenager.

Tidligere i år satte asylsøgere ild på et tysk asylcenter – angiveligt efter et skænderi om mad.

Med tilførelsen af over en mio. migranter det seneste 1,5 år står de tyske myndigheder med en nærmest uoverstigelig integrationsopgave. Og politiets afmægtighed i forhold til den eskalerende kriminalitet er blot en forsmag på, hvad der venter tyskerne i kølvandet på kanslerens berygtede statement: “Wir schaffen das!”.

 

http://www.express.co.uk/news/world/722188/Migrant-arrested-Germany-90-year-old-grandmother-raped-church

 

 

ANNONSE

4 svar til “Tysk politi i afmagt: de kriminelle migranter griner af os”

 1. arcil siger:

  Vi får minne tyskerne om deres eget ordspråk:
  Wie man sich bettet, so liegt man!

  • Therion siger:

   Und wird einer getreten, dann bist’s Du.

   https://www.youtube.com/watch?v=ZH9TAPXIgPY

   • arcil siger:

    DENN WIE MAN SICH BETTET
    (Brecht / Weill)

    Meine Herren, meine Mutter prägte
    Auf mich einst ein schlimmes Wort:
    Ich würde enden im Schauhaus
    Oder an einem noch schlimmern Ort.
    Ja, so ein Wort, das ist leicht gesagt,
    Aber ich sage euch: Daraus wird nichts!
    Das könnt ihr nicht machen mit mir!
    Was aus mir noch wird, das werdet ihr schon sehen!
    Ein Mensch ist kein Tier!

    Denn wie man sich bettet, so liegt man
    Es deckt einen da keiner zu
    Und wenn einer tritt, dann bin ich es
    Und wird einer getreten, dann bist’s du.

  • Steinadler siger:

   At Tyskland endte med å bli plassert i en både bokstavelig og billedlig Prokrustes-seng kan man knapt laste dagens tyskere for. De fleste av dem er født inn i den “sengen”, etter den andre verdenskrigen, indoktrinert og mer eller mindre ideologisk ribbet for mulighet til å verne om sitt eget folk, sin egen nasjon og sin egen kultur.

   Deutschland ist nach Ansicht des Präsidenten des Zentralrates der Juden, Josef Schuster, „das letzte Land, dass es sich leisten kann, Flüchtlinge und Verfolgte abzulehnen“. Es habe so viel Unheil über die Welt gebracht und stehe bei so vielen Ländern tief in der Schuld, sagte er am Sonntag bei der Gedenkfeier zum 70. Jahrestag der Befreiung des Konzentrationslagers Dachau am 29. April 1945. pi-news.net, 3. Mai 2015. Zentralratspräsident Josef Schuster: Deutschland darf keine Flüchtlinge ablehnen.

   Rabbi Pinchas Goldschmidt, President of the Conference of Jewish Rabbis: “Muslims are Jews’ ‘natural Allies’ ” in Fight to overcome “Old Europe”.

   Pinchas Goldschmidt (born 21 July 1963) has been the Chief Rabbi of Moscow, Russia since 1993. Goldschmidt is the spiritual leader of the Moscow Choral Synagogue, the head of the rabbinical court of the Commonwealth of Independent States (CIS), president of the Conference of European Rabbis and is an officer of the Russian Jewish Congress (RJC).Goldschmidt represents the Russian Jewish community politically as well. […] Since July 2011, Goldschmidt is the new president of the Conference of European Rabbis. He was elected by the CER’s Standing Committee meeting in London and succeeds the former Chief Rabbi of France (1987–2009), Joseph Sitruk, who had held the post since 1999. Only the fourth president of the CER in its 54-year history, Rabbi Goldschmidt is the first to hold the post from outside Western Europe. https://en.wikipedia.org/wiki/Pinchas_Goldschmidt